طرز تهیه خوشمزه ترین کیک خرمایی :کیک خرما یکی از کیک های خوشمزه و در عین حال مقوی است .
کیک خرما طعم خاص و فوق العاده ای دارد و اغلب افراد از این کیک خوشمزه استقبال می کنند. این کیک را به عنوان صبحانه و دسر و حتی برای مجالس خود میتوانید تهیه کنید .
در این مقاله برای شما خوشمزه ترین روش تهیه کیک خرمایی را آورده ایم پس با مجله غذایی سُنَّت همراه باشید:
مواد لازم
خرمای بدون هسته :25 عدد
گردوی خرد شده :۱/۲ پیمانه
آرد سفید :۲ پیمانه
تخم مرغ :2 عدد
شکر:۱/۲ پیمانه
وانیل :1/3 قاشق چایخوری
دارچین :۱/۲ ق چای خوری
بیکینگ پودر:2 قاشق مرباخوری
روغن ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه خوشمزه ترین کیک خرمایی
مرحله اول
ابتدا هسته خرما را جدا کنید سپس یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس خرما را داخل آب در حال جوش ریخته بعد از چند دقیقه آبکش کنید سپس به راحتی پوستش را جدا کنید. سپس به کمک چنگال خرماها را خوب له کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را هم با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا به طور کامل غلیظ شوند. سپس روغن را به آنها اضافه کنید و مقداری هم بزنید.
مرحله سوم
آرد و بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید. فر را روشن کنید تا گرم شود.
مرحله چهارم
خرمای له شده را به همراه بکینگ پودر و آرد به بقیه مواد اضافه کنید و با دور ملایم همزن آن را هم بزنید.انقدر هم بزنید تا خرما و آرد با مواد کیک کاملا مخلوط شوند.
خرید خرما تک نفره تازه و مقوی با قیمت عمده کلیک کنید
مرحله پنجم
گردوی خرد شده را نیز اضافه کنید و با لیسک همه ی مواد را کامل مخلوط کنید .
طرز تهیه رنگینک خرما را بخوانید
مرحله ششم
کف قالب مورد نظر را آرد پاشی یا کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را داخل قالب ریخته و چند بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه گذاشته و ۶۰ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شوند بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و سرو کنید. نوش جان
خرید خرما تک نفره تازه و مقوی با قیمت عمده کلیک کنید
نکات کلیدی در طرز تهیه خوشمزه ترین کیک خرمایی
دما را برای فرهای برقی و توستر ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
برای اینکه گردو ها به ته کیک نروند بهتر است گردو ها را با یک ق غذا خوری آرد مخلوط کنید و الک کنید سپس اضافه کنید.
به دلخواه میتوانید سطح کیک را با شکلات آب شده تزیین کنید .
طرز تهیه نان خرمایی اصل کرمانشاهی را بخوانید