فهرست موضوعات این صفحه
طرز تهیه کیک فنجانی (کاپ کیک) بدون فر :
امروزه کیک های خانگی طرفداران زیادی دارد و یکی از خوشمزه ترین کیک ها، کیک فنجانی بدون نیاز به فر یا همان کاپ کیک می باشد که علاوه بر ظاهر زیبا دارای طعم فوق العاده می باشد .
پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک فنجانی با یه بافت عالی و خوشمزه را به صورت کاملا راحت و بدون دردسر یاد بگیرید.
مواد لازم برای ۳ فنجان:
آرد | ۴ ق غذاخوری |
شکر | ۴ ق غ |
پودر کاکائو | ۲ ق غ |
بکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
تخممرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۳ ق غذاخوری |
آب یا شیر | ۵ ق غ |
به دلخواه وانیل | یک چهارم ق چ |
دستور پخت کیک فنجانی بدون نیاز به فر :
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون گذاشته تا با محیط هم دما شود سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی برای 10 دقیقه مخلوط می کنیم تا کاملا پف کنند.
مرحله دوم
بعد روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا مواد را برای ۱ دقیقه هم می زنیم و در آخر شیر را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد اضافه می کنیم و آن ها را برای سه مرتبه الک می کنیم.سپس به تخم مرغ ها اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط میکنیم .
مرحله چهارم
قابلمه ای با ظرفیت مناسب را روی حرارت قرار میدهیم .تا نصفه داخل آن آب میریزیم و اجازه میدهیم آب به جوش بیاید .
مرحله پنجم
فنجان ها را با قلمو آغشته با کمی روغن کاملا چرب می کنیم و با ملاقه از مایه بر می داریم و تا نصف فنجان را پر می کنیم.
و فنجان را داخل قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می دهیم.( میتوانید به سلیقه خودتان از گردو یا کشمش یا … روی کیک استفاده کنید . )
خرید زیتون تک نفره مناسب مهمانی ها و مجالس شما
فنجان ها را که داخل قابلمه چیدیم،روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم و درب قابلمه را بسته و شعله را بسیار کم می کنیم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کیک فنجانی ما کامل پف کند و بپزد .(به هیچ عنوان درب قابلمه را در این مدت باز نمی کنیم چون در حال پف کردن است)
مرحله هفتم
با خلال داخل کیک فنجانی فرو می کنیم اگر از مایه به خلال نچسبید یعنی کیک پخته است و می توانید درب قابلمه را بگذارید و شعله را خاموش کنید تا ۱۵ دقیقه دیگر به قابلمه دست نمی زنیم تا از دما بیفتد.
مرحله هشتم
سپس با کارد یا دست اطراف کاپ کیک ها را از فنجان ها جدا می کنیم و چندین مرتبه فنجان ها را روی زمین می زنیم و بشقابی روی فنجان قرار می دهیم و آن ها را بر می گردانیم.
مرحله نهم
بعد از جدا کردن کیک ها از فنجان به دلخواه میتوانید با انواع شکلات یا خامه یا میوه آن ها را تزیین کنید .
نوش جان
نکته مهم:
فنجانی که استفاده میکنید باید در برابر حرارت مقاوم باشد.
این مواد برای 3 فنجان کیک میباشد اگر میخواهید تعداد بیشتری درست کنید مواد را دو یا سه برابر کنید .
الک کردن آرد خیلی به پف کردن کیک شما کمک میکند پس حتما 3 بار الک کنید .
اگر میخواهید کیک شما دو رنگ شود نصف مواد را پودر کاکائو بزنید و بقیه مواد سفید باقی بماند.
سپس داخل فنجان نصف از مواد کاکائویی و نصف از مواد سفید بریزید .
انواع ترشیجات و دورچین های خوشمزه و خوش رنگ با تخفیف فوق العاده را از دست ندهید. .https://www.aparat.com/sonnat_food