پخت نان خانگی بدون فر
مواد لازم :
آرد سفید ۲ لیوان
آب ولرم ۱/۲ فنجان
روغن ۵ ق غ
مخمر ۸ گرم
نمک ۱/۲ ق غ
مرحله اول :
ابتدا مخمر و نمک را در ظرف ریخته و آب ولرم را اضافه کرده مخلوط میکنیم تا کاملا مخمر ما حل شود . سپس روغن را نیز اضافه میکنیم .
مرحله دوم :
آرد را اضافه کرده و با قاشق کامل مخلوط میکنیم .سپس به مقدار کمی آرد روی خمیر میپاشیم و با دست ورز میدهیم .
مرحله سوم:
روی خمیر را پوشانده و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در جایی نسبتا گرم قرار میدهیم .
مرحله چهارم:
بعد از استراحت خمیر، آن را دوباره کمی ورز میدهیم و به ۸ قسمت مساوی تقسیم میکنیم . روی آن را پارچه ای تمیز انداخته و۵ دقیقه دیگر استراحت میدهیم .
مرحله پنجم :
یک تابه گریل نچسب را روی حرارت گرم میکنیم .
برای باز کردن خمیر از یک صفحه مسطح استفاده میکنیم، کمی آرد میپاشیم و به کمک غلظتک خمیر را باز میکنیم.
برای سفارش آنلاین ترشی تک نفره از سُنَّت کالا، بزرگترین فروشگاه ترشی کلیک کنید .
مرحله ششم :
خمیر را داخل ماهیتابه قرار میدهیم تا پخته شود و روی سطح نان حباب بزند.نوش جان