طرز تهیه ترشی سیب درختی :سیب یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین میوه ها است.
و البته که ترشی سیب هم یک چاشنی خوشمزه و کنار غذای پرطرفدار است .
برای تهیه ترشی سیب از انواع سیب ها (قرمز ،زرد،سبز و گلاب )میتوانید استفاده کنید.
برای سفارش آنلاین ،ترشی سیب درختی با تخفیفات ویژه کلیک کنید
البته که سیب های سفت و توپر برای ترشی مناسب تر هستند .
ترشی سیب به روشهای مختلفی تهیه میشود که ما برای شما در این مقاله ساده ترین روشها را آورده ایم .
فهرست موضوعات این صفحه
روش اول
مواد لازم:
سیب یک کیلوگرم
دارچین یک قاشق چایخوری
گلپر یک قاشق چایخوری
سرکه یک لیتر
نمک یک قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی سیب درختی:
ابتدا سیبها را بشوئید، خشک کنید و درون شیشه بچینید. چند حبه سیر و مقداری گلپر هم، لابهلای آنها بریزید. سرکه و نمک را به مخلوط اضافه کنید. مدت جا افتادن این ترشی، طولانی است.
نکته:میتوانید سیب ها را به اندازه دلخواه خورد کرده و داخل ظرف مخصوص بریزید و بعد بقیه مواد را اضافه کنید
روش دوم
مواد لازم:
سیب نیم کیلو
موسیر یک پیمانه
سیر ۴ حبه
نعناع یک پیمانه
سرکه یک لیتر
سیاه دانه یک ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه ترشی سیب درختی روش دوم:
ابتدا سیب ها را بشویید و کامل خشک کنید . آنها را به اندازه های دلخواه تقسیم کنید. می توانید سیب ها را ریز یا اسلایس کنید .
برای اینکه ترشی سریعتر جا بیفتد ، سیب ها را در قابلمه ای ریخته و موسیر و سیر را اضافه کنید.
به میزان لازم سرکه اضافه کنید.
سپس نصف لیوان آب نمک اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب از سفتی خود خارج شود.
هنگامی که بخار از قابلمه خارج شد ، حرارت را خاموش کنید. توجه داشته باشید که در قابلمه را نبندید و به قدری حرارت بدهید که سرکه به مرحله جوش نرسد .
برای سفارش آنلاین ،ترشی سیب درختی با تخفیفات ویژه کلیک کنید .
قابلمه را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
در این مرحله کمی فلفل و زردچوبه و سپس 3 قاشق غذاخوری سیاه دانه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سیب ترشی را درظرف مخصوص ترشی بریزید و در جای خنک قرار دهید. بعد از ده روز ، ترشی شما آماده است و می توانید آن را با غذا میل کنید.
همچنین می توانید سیب ها را بدون حرارت دادن با سرکه ترشی کنید ، اما زمان بیشتری طول میکشد تا ترشی برسد و آماده مصرف شود .
روش سوم
مواد لازم:
سیب به مقدار لازم
فلفل سبز تند ۴ عدد
سرکه سفید به مقدار لازم
سیر ۴ حبه
نمک به مقدار لازم
نعنا خشکه ۱ ق چ
طرز تهیه ترشی سیب درختی روش سوم:
ابتدا سیب ها را با پوست یا پوست گرفته به اندازه دلخواه خرد کرده.
سیب ها را داخل شیشه مخصوص ترشی بریزید و لابه لای سیب ها را با فلفل و سیر و نمک و نعنا پر کنید و سپس به میزان لازم سرکه داخل شیشه بریزید
حدود 1 هفته طول میکشد تا ترشی سیب شما آماده شود.
خواص جادویی سیب درختی را بخوانید
۲ دیدگاه
واقعا اینهمه زحمت و تلاش شایسته تقدیر است ..خسته نباشید.دوسه نکته عرض کنم. در کنار هر نوع غذا یا ترشی و… قیمت حدودی انرا هم درج کنید مثلا فلان غذا برای چهار نفر قیمت مواد تقریبا ده هزار تومان.
دوم اینکه همه چیز را همگان دانند فی المثل ترشی گردو و ترشی هندوانه و ترشی فوری که در قدیم مسافرا و یا شکارچیان در همان مکان درست میکردن و میخوردند چیزاییه که بلدم و کمتر کسی در ابن زمانه بلده و چای طعم دار که در جهان نمونه نداره .اگر خواستید بگید تا بنویسم مبادا فراموش شوند این خوردنیهای ناب ایرانی.تشکر میکنم
از دیدگاه و پیشنهاد خوبتون ممنونیم.
ممنون میشویم تجربیات خودتونو در اختیار بقیه هم قرار بدید.