طرز تهیه سیر شور ساده :
سیر ترشی یکی از ترشیهای پرطرفدار در بین ایرانیان بوده که در کنارغذاها بسیار دلچسب و لذیذ است.
ازنظر درمانی نیز دارای ارزش و خواص بسیار بالایی است. ضد باکتری و میکروب بوده و از سکتههای قلبی جلوگیری میکند.
اگه دوست دارید ترشی سیر متفاوتی را امتحان کنید پس با ما همراه باشید.
اگه یه بار سیر شور درست کنید عاشقش میشید و از خوردنش سیر نمیشید.
اگر هم نگران بوی بد سیر هستید میتوانید با جویدن کمی چای خشک آن را به راحتی از بین ببرید.
مواد لازم | |
سیر پوست کنده حبه شده | 500 گرم |
سرکه | 2/3 پیمانه |
نمک | 1 و نیم ق غ |
آب سرد | 2 پیمانه |
فلفل سیاه سابیده نشده | به میزان لازم |
فلفل قرمز تند | به میزان لازم |
دستور طرز تهیه سیر شور :
ابتدا سیرها را پوست بگیرید و بشویید سپس روی پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شود.
دانههای سیر را پس از خشک شدن در بطری شیشهای مخصوص که از قبل استریل کرده اید بریزید.
آب و سرکه و دانه های فلفل قرمز و سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید بعد از 4-5 دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید
مخلوط را به صورت داغ روی سیرهای داخل شیشه ریخته تا کاملا روی سیرها پوشیده شود .وقتی که شیشه ها کاملا سرد شد درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید .
خرید ترشی سیر با بهترین قیمت مخصوص مهمانی ها و مجالس با کیفیت عالی کلیک کنید .
نکته طرز تهیه سیر شور:
میتوانید شیشه های سیر را کنسرو کنید وبرای مدت طولانی نگهدارید.
به اینصورت که شیشه های محتوی سیر شور رادر قابلمه ای چیده وتا گلوی شیشه ها آب ریخته وروی حرارت بذارید تا ده دقیقه بجوشد بعد حرارت را خاموش کرده وبگذارید سرد شود بعد دربشان رابسته ودر انباری یا یخچال نگهدارید. بعد از ده روز قابل خوردن میشود.
از این سیرها میتوانید برش زده و داخل انواع ساندویچها استفاده کنید یا همراه گوشت چرخ کرده میل کنید.
پس از پایان سیرها آب شور آن را دور نریزید وبجای آب ونمک در آشپزی استفاده کنید مثلا در کباب تابه ای یا آش ها وسوپ ها و…… عطر وطعم خوبی به آنها میدهد.
۲ دیدگاه
سلام، من با روش شما درست کردم ولی سیر هام سبز شدن، کپک نیستا بعد از چند ساعت سبز شدن
احتمالا شما در مراحل تهیه از ظرف روی یا مسی استفاده کردید