خواص سیر ترشی:سیر ترشی از آن دسته ترشی های خوش طعم است که با توجه به خواص زیاد آن، می توان همراه اکثر غذاها استفاده کرد و لذت برد😋. طعم لذیذ برخی از ترشی ها همیشه به یاد می ماند و دلچسب است و ما رو به یاد خاطرات خوشمزه می اندازد از جمله همین سیر ترشی محبوب سنت. با توجه به این موضوع که در شرایط فعلی، لازم است خیلی بیشتر مراقب سلامت خودمان و عزیزانمان باشیم استفاده از محصولات تک نفره سُنَّت بهترین انتخاب است.
خرید از سایت sonnatkala.ir
فهرست موضوعات این صفحه
مهمترین خواص سیر ترشی ؟!
سیر در اکثر غذاهای جنوبی و شمالی مورد استفاده قرار میگیرد و یکی از پر طرفدارترین انواع ترشی هم، سیر ترشی است. کنار غذاهایی مثل ماهی شکم پر، قلیه ماهی و….. به صورت خام یا سیر ترشی مورد استفاده قرار میگیرد.
جالب است بدانید که سنت کالا با استفاده از مواد اولیه ی کاملا با کیفیت انواع ترشیجات از جمله سیر ترشی سفید، سیر ترشی قرمز و همینطور انواع دسر ها و دورچین ها را برای رفاه حال شما عزیزان در بسته بندی های کاملا بهداشتی و استاندارد به صورت تک نفره و عمده فراهم کرده است.
از جمله خواص شگفت انگیز سیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش ایمنی بدن.
- درمان سرماخوردگی.
- کاهش فشارخون.
- پایین آوردن خطر بیماری قلبی.
- طولانی شدن عمر.
- کند کردن روند پیری.
- سلامت قلب.
- در درمان پرکاری تیروئید مفید است.
- رقیق کننده ی خون است و از ایجاد لخته های خونی جلوگیری میکند.
- برای روده ها مفید است.
- روند بهبودی بیماری های عفونی را تسریع میکند.
موارد ذکر شده تنها چند موردی از خواص بی نظیر سیر است. چرا که سیر منبع غنی از فولیک اسید، ویتامین C، آهن، پتاسیم و منیزیم است. و مقادیر کمی از روی و انواع ویتامین های B را داراست.
یه پشنهاد عالی سرو ترشی سیر قرمز تک نفره سُنَّت در کنار غذاهای جنوبی و شمالی شماست .
آیا مصرف سیر به شکل ترشی و در غذاهای پختنی دارای همان ترکیبات و خواص سیر تازه است ؟
ترکیبات موجود در سیر پیچیده است و نکته ای که وجود دارد این است که به محض له شدن و قرار گرفتن در مجاورت هوا تغییراتی در ترکیبات آن ایجاد می شود .
زیرا مواد موجود در سیر نسبت به حرارت و در معرض هوا قرار گرفتن حساس است و باعث تغییر در ترکیبات آن می گردد.
هرچه سیر حرارت بیش تری ببیند خواصش کم تر میشود بنابراین سیر تازه خواص بیش تری دارد. هم چنین سیر وقتی به ترشی تبدیل می شود دستخوش تغییراتی میگردد که به حرارت محیط ، سرکه و زمان نگهداری آن بستگی دارد اما با این وجود، دارای فواید بیشماری است .
چگونه بوی سیر را از بین ببریم ؟
اگر میخواهید دهنتان بوی سیر ندهد اصلا سیر مصرف نکنید! چون در هر صورت هنگام مصرف سیر کمی دهانتان بو خواهدگرفت، اما این اصلا دلیل خوب و منطقی، برای از دست دادن این ماده ی غذایی بینظیر و پر خواص نیست.
در ادامه راهکارهایی را به شما معرفی میکنیم، که با رعایت آن ها بوی سیر را پس از مصرف، تا حدی کاهش دهد. پس با ما همراه باشید…
موثر ترین راه در کاهش بوی سیر، حذف ترکیبات سولفوری موجود در آن است. حذف این ترکیبات با مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و دهانشویه امکانپذیر است. نکته مهم این است که حتما زبانتان را هم مسواک بزنید. چرا که این امر، بسیار در کاهش بوی سیر اثرگذار است.
علاوه بر موارد گفته شده، راه های دیگری هم میتواند در کاهش بوی سیر، پس از مصرف کمک کننده باشد مثل:
لیموترش
استفاده از لیموترش در کاهش بوی سیر موثر است. لیمو همچنین میتواند باکتریهای مولد بوی بد دهان را از میان ببرد. سعی کنید بعد از خوردن سیر یک تکه لیموترش را در دهان خود بگذارید .
همچنین اگر دست شما بوی سیر گرفته است، میتوانید با استفاده از آب لیمو ، این بو را کاهش دهید.
جعفری
در بسیاری از مواقع، سرآشپزها در کنار سیر از جعفری نیز برای پخت غذا استفاده می نمایند که منجر به کاهش بوی سیر می شود.
ترشی سیر قرمز سُنَّت ، در این ایام کرونایی یک همراه خوشمزه کنار غذای شماست که سیستم ایمنی بدن را به طرز چشمگیری افزایش می دهد.
پس، از مصرف ترشی سیر قرمز سُنَّت غافل نشوید …
سُنَّت اصفهان
ترشی سیرهفت ساله
خرید از سایت sonnatkala.ir