طرز تهیه ترشی لوبیا سبز : یکی دیگه از ترشیهای بسیااار مطلوب و مجلسی و صد البته خوشمزه ترشی لوبیا سبز است .
فهرست موضوعات این صفحه
مواد لازم:
لوبیا سبز قلمی خرد شده | ۲ پیمانه |
گلکلم ریز خرد شده | ۱/۵ پیمانه |
هویج ریز خرد شده | ۱پیمانه |
فلفل دلمهای رنگی ریز خرد شده ۱ پیمانه | ۱ پیمانه |
سیر خرد شده | ۱۰-۵ حبه(بسته به ذایٔقه) |
پودر تخم گشنیز | حدودا ۱ق.م |
تخم گشنیز درسته | حدودا ۲ق.م |
سرکه و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز:
ترشی لوبیا سبز انواع مختلفی دارد که هرکسی به روش متفاوتی درست میکنه برای این ترشی لوبیاهای قیطونی یا به اصطلاح ژله ای بهتره استفاده بشه
که داخلش تخم نداره چون اگه از لوبیاهایی که تخم دارند استفاده کنید بعد از خرد کردن ،تخم هاش جدا میشه و ته نشین میشه و ترشی شما را خراب میکنه.
ابتدا لوبیاها را شسته و ریز خرد میکنیم .
خرید ترشی تک نفره با بهترین قیمت مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید
داخل قابلمه ریخته یک پیمانه سرکه و بقیه را آب میریزیم روی حرارت قرار میدهیم بعد از به جوش آمدن فقط 5 دقیقه نیاز به پخته شدن دارد.
نباید لوبیاها زیاد پخته شوند فقط در حدی که از سفتی در بیاید .
بقیه سبزیجات را شسته به اندازه یکسان خرد میکنیم و روی پارچه پهن میکنیم تا آب اضافهشون خشک بشه.
(در این ترشی بهتر است اندازه سبزیجات مساوی باشد )
بعد از اینکه مواد را خرد کردیم همه را با هم مخلوط میکنیم.سیر را هم داخل رنده برقی ریخته و به بقیه مواد اضافه میکنیم.
کمی تخم گشنیز اضافه میکنیم مواد آماده شده ترشی را در ظرف مخصوص ریخته و روی مواد را با ترکیب آب و سرکه ای که لوبیاها را داخل آن جوشاندیم و سرد شده است پر میکنیم.
داخل مواد ترشی میتونین فلفل قلمی تند خرد شده هم اضافه کنین یا به سلیقه خودتان از فلفل قلمی درسته استفاده کنید .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی سُنَّت کالا
درب شیشه ترشی را محکم بسته و ۲روز در محیط آشپزخونه قرار بدین و بعد در جای خنک نگهداری کنین و بعد از حدودا ۲۵-۲۰ روز ترشی شما آماده است و میتوانید مصرف کنید .
نکته:
اگر تندی سرکه اذیتتون میکنه میتوانید میزان سرکه را کم تر بریزید.
برای هر شیشه ترشی حدودا 1 کیلویی یک و نیم تا دوقاشق غذاخوری نمک کافی است.