پخت نان سیر: یکی از نان های خوشمزه ای است که با سیر مزه دار میشود و بسیار ترد و خوشمزه است .
قطعا شما هم دوست دارید برای مهمانی ها و مراسمات خود خوراکی های خوشمزه و خاصی روی میز خود سرو کنید .
نان سیر بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. اما می توانید به عنوان یک غذای کامل نیز سرو کنید،
پس این نان خوشمزه را که با روشی ساده آموزش داده شده است را حتما درست کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
فهرست موضوعات این صفحه
طرز تهیه نان سیر با نان تست ترد و پنیری
مواد لازم:
نان تست | ۸ عدد |
پنیر | ۲۲۰ گرم (چدار، موزارلا یا آمریکایی) |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
مواد لازم برای طعم دار کردن نان:
سیر | ۴ حبه |
کره نرم شده | ۸ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
آماده سازی و پخت نان سیر :
مواد لازم را آماده کنید. سیر را پوست گرفته و رنده کنید . جعفری را شسته و خرد کنید.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود ، جعفری و سیر رنده شده و کره را با هم مخلوط کنید. هر چقدر سیر و جعفری ریزتر باشند بهتر است. سپس این مواد را روی هر دو طرف نان تست به خوبی پخش کنید.
میتوانید از یک چاقو برای انجام این کار کمک بگیرید. سعی کنید این مواد به صورت یکنواخت روی نان پخش شود. این کار را برای نان بالایی نیز انجام دهید.
حالا نوبت میرسد به مرحله اصلی کار، یعنی درست کردن ساندویچ نان سیر و پنیر برشته.
یک ماهیتابه نچسب بزرگ یا سینی گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید. نانهای کرهای را در ماهیتابه بگذارید. آنها را ۲ تا ۳ دقیقه گریل کنید.
در واقع تا زمانی که هر دو طرف نان تست قهوهای شود باید آن را حرارت دهید. نان تست دیگر را نیز به همین ترتیب آماده کنید.
حرارت را کم کنید. پنیرهای رنده شده یا ورقهای را روی یک نان قرار دهید.
فقط با یک کلیک ترشی سیر با تخفیف ویژه بخر .
سپس مقدار کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. در ریختن نمک احتیاط کنید. چون به هرحال پنیر نیز نمک دارد.
تکه دوم نان را روی لایه پنیری قرار دهید.
این ساندویچ باید ۵ تا ۶ دقیقه پخته شود. در حقیقت زمانی که پنیر ذوب شود این ساندویچها آماده هستند. با استفاده از یک کفگیر چوبی تخت ساندویچ را تحت فشار قرار دهید تا لایهها کامل به هم بچسبند.
تمامی این مراحل را برای نانهای باقی مانده، کره سیر و پنیر تکرار کنید.
ساندویچها را از وسط نصف کرده و گرم سرو کنید. سس دلخواه یا سس گوجه در کنار آن فراموش نشود.
نکات کلیدی پخت نان سیر :
175درجه فارنهایت (80 درجه سانتی گراد) روشن کنید. سپس ساندویجهای آماده شده را در فر قرار دهید تا گرم بمانند.
– به جای ماهیتابه میتوانید از ساندویچ ساز برای درست کردن ساندویچ نان سیر و پنیر برشته استفاده کنید.
خرید انواع ترشی های تک نفره با طعمی بی نظیر و قیمت عمده کلیک کنید
– میتوانید ساندویچ را با پنیر موزارلا درست کنید. سپس لایههایی از گوجه فرنگی و ریحان نیز اضافه کنید.
– این ساندویچهای کوچک را میتوانید به چهار قسمت برش بزنید و در سینی بچینید؛ و به عنوان پیش غذایی ساده و خوشمزه در مهمانیها سرو کنید.
– میتوانید روی پنیر یک لایه سس پیتزا و فلفل قرمز بریزید.
فروشگاه سُنَّت کالا بزرگترین فروشگاه اینترنتی ترشی کشور، با گسترهای از ترشیجات،شور،زیتون،سیر و… متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر ردهی سنی، برای کاربران خود «تجربهی لذتبخش یک خرید اینترنتی» را تداعی میکند. تخفیفات سُنَّت کالا را از دست ندهید .