خرد کردن مرغ؟چگونه مرغ را خرد کنیم؟ چگونه مرغ را صحیح و اصولی قطعه قطعه کنیم؟ خرد کردن یک مرغ کامل شاید یک تکلیف دلهرهآور به نظر بیاید، اما یکبار برای همیشه میتوانید به این دلهره پایان دهید و حرفهای مرغ را قطعهقطعه کنید.
برای اینکه مرغ را از استخوان جدا کنید در این مقاله بهترین روش خرد کردن مرغ را به شما آموزش خواهیم داد و در ابتدا به یک چاقوی محکم و غیر انعطاف پذیر با نوک تیز احتیاج دارید که بتوانید در اطراف استخوان ها کار کنید
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
علاوه بر این قبل از شروع ۸ تکه کردن مرغ ، آن را خوب با آب سرد بشویید یا اینکه آن را مدتی در یخچال قرار دهید تا گوشت آن راحت تر بریده شود.
1.قبل از شروع به خرد کردن مرغ، داخل و خارج آن را با آب سرد بشویید.
2.مرغ را روی تخته برش قرار دهید طوری که پشت مرغ روی تخته قرار بگیرد و سینه آن به سمت بالا باشد.
3.دراین مرحله از خرد کردن مرغ
، ابتدا پوستی که ران و سینه مرغ را به هم متصل کرده است، در هر دو طرف مرغ ببرید. ران مرغ را در دست بگیرید و از جایی که برش دادید مفصل ران را به سمت بالا فشار دهید در این حالت شما جایی که باید ادامه برش را انجام دهید مشاهده خواهید کرد.
4.توجه داشته باشید که موقع خرد کردن مرغ شما نباید استخوان ران مرغ را ببرید، پس عمل برش را در طول قسمت پشتی مرغ ادامه دهید. و برای اینکه مطمئن شوید گوشت کوچک با ارزشی که در سمت پشت لگن خاصره قرار دارد (در تصویر زیر با انگشت اشاره نشان داده شده است) را نیز برش داده اید، پای مرغ را بالا نگه دارید.
5.با بالا نگه داشتن ران مرغ مشابه تصویر بالا، میتوانید از وزن مرغ تشخیص دهید که کجا را باید برش دهید.
حالا هم گوشت ران را داریم و هم گوشت لگن لذا باید آن را به دو قسمت تقسیم کنیم اما پیش از انجام این عمل، باید ران دیگر مرغ را هم، به روش بالا جدا کنیم. تا اینجا یک مرحله از خرد کردن مرغ کامل را به پایان رسانده اید.
6.مرغ را به گونه ای قرار دهید که سینه آن رو به شما قرار گیرد. حالا وقت جدا کردن بالها است برای اینکار انگشت شصت خود را همانند تصویر زیر، روی کتف مرغ آنجاییکه به سینه چسبیده قرار دهید تا بتوانید محل دقیق مفصل را پیدا کنید.
7.بعد از یافتن محل مفصل با چاقو یک برش اریب ایجاد کنید.
8.بعد از برش، بال باید به راحتی جدا شود البته این راحت جدا شدن به این موضوع بستگی دارد که شما تاندون ها را بریده باشید نه استخوان را !
همین فرآیند را برای بال دیگر تکرار کنید تا گامی دیگر از خرد کردن مرغ را کامل کرده باشید.
9.برای جدا کردن ستون فقرات مرغ
بهتر است از قیچی آشپزخانه استفاده کنید. مطابق محل نشان داده شده در تصویر زیر ، کاملا مشخص است که این برش را باید از چه محلی انجام دهید : از روی خط بزرگ چربی که در تصویر زیر به آن اشاره شده است.
10.در راستای خط چربی با قیچی آشپزخانه برش را انجام دهید. برش را به سمت بالا و به سمت گردن انجام دهید. همین کار را برای خط چربی در سمت دیگر مرغ تکرار کنید.
11.حالا قسمت پشت را جدا کنید، میتوانید این قسمت را برای درست کردن آب مرغ استفاده کنید چرا که طعم آن واقعا عالی است.
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی سُنَّت کالا
12.هر مرغ کامل دو عدد سینه دارد که باید آن ها را از وسط، از یکدیگر جدا کنیم کنیم اما نه با برش از بالا به پایین ! چون همانطور که در عکس زیر مشاهده میکنید یک استخوان محکم در وسط دو تا سینه قرار دارد که ابتدا باید آن را خارج کنیم. شاید این مرحله از سایر مراحل خرد کردن مرغ کمی دشوارتر باشد.
13.در این مرحله از خرد کردن مرغ برای اینکه به استخوان کوچک وسط سینه ها برسید، ابتدا مطابق تصویر بالا با چاقو یک برش بالای غضروف سینه ایجاد کنید تا استخوانی که باید بیرون کشیده شود، مشخص گردد. انگشت شصت را از پایین به زیر استخوان فشار دهید، سپس آن را گرفته و با حرکت به سمت پایین آن را بیرون بکشید.
سپس سینه مرغ را برگردانید. پوست آن را کشیده و صاف نمایید و با برش عمیق از بالا به پایین آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
14.در این مرحله از خرد کردن مرغ
کامل بایستی پاهای مرغ را که در مرحله اول جدا کرده بودیم، به دو قسمت ران مرغ و لگن مرغ تقسیم کنید. برای اینکار باید در راستای خط بزرگ چربی که در تصویر زیر مشخص است برش را انجام دهید.
در آخرین گام
از فرایند خرد کردن مرغ به روش ۸ تکه کردن مرغ، بال هایی را که در مرحله دوم جدا کرده بودیم را به دو بخش شامل : بخش صاف بال و بخش انتهایی بال تقسیم کنیم.
به همین راحتی شما توانستید یک مرغ کامل را به ۸ تکه تقسیم کنید.
مزه دار کردن مرغ با 7 روش جادویی را بخوانید