بهترین روش سرخ کردن مرغ:سرخکردن مرغ مانند هر غذای دیگری نیاز به فوتوفنهای خاصی دارد تا نتیجه خوشطعم و خوشمزه شود.
ما برای شما طرز تهیه مرغ را به روشی آورده ایم که مرغ هم سرخ شده باشد هم سفت نباشد و هم زیادی وا نرود هم طعم آب ندهد.
مواد لازم :
۱ عدد ران مرغ
۱ عدد پیاز کوچک
نصف قاشق غذاخوری سس مایونز یا ماست
زنجبیل نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ چهارم ق چ
نمک به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
بهترین روش سرخ کردن مرغ
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را داخل قابلمه گذاشته پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و روی مرغ بریزید .فلفل را نیز اضافه کنید (مقدار فلفل زیاد نباشد چون مرغ را تیره میکند )۲ لیوان آب روی آن ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مرغ نیم پز شود .دقت کنید نباید مرغ کامل پخته شود .
برای پخت ران مرغ حدود ۱ ساعت زمان و برای سینه نیم ساعت کافی است .برای این غذا بهتر است از ران مرغ استفاده کنید.
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
مرحله دوم
بعد از اینکه مرغ نیم پز شد از قابلمه خارج میکنیم. آب مرغ را دور نریزید .
دو طرف مرغ را کامل در ماهیتابه سرخ میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله زنجبیل را اضافه کرده .سس مایونز را نیز اضافه میکنیم و ۱ لیوان از آب مرغی که داشتیم را روی آن میریزیم.نمک هم به مقدار دلخواه اضافه میکنیم .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی
مرحله چهارم
در آخر زعفران را اضافه کنید .مقدار زعفران باید طوری باشد که هم رنگ و هم عطر زعفران کامل در مرغ حس شود.
مرحله پنجم
اجازه دهید آب مرغ جوش بیاید سپس درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید تا کاملا جا بیوفتد و آب مرغ کاملا خشک شود و به روغن بیوفتد.این مرغ را میتوانید با رب انار سرو کنید .نوش جان