اگر برای از بین بردن بوی زهم و مزه دار کردن مرغ قبل از پخت از یک روش تکراری استفاده میکنید این مطلب را دنبال کنید تا با انواع سس که برای مزه دار کردن مرغ استفاده میشوند، آشنا شوید.
مزه دار کردن مرغ با 7 روش جادویی
روش اول:
مرغ ایتالیایی
۱/۴ فنجان سرکه سیب
۱/۴فنجان روغن زیتون
۲ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق پونه کوهی یا آویشن
یک ق غذاخوری ریحان خشک یا تازه
۱ ق مربا خوری فلفل قرمز خرد شده
روش دوم:
تری یاکی( سس سویا)
۱/۴فنجان سس سویا
۱/۴فنجان آب پرتقال
یک قاشق چای خوری شکر
۱ ق چای خوری زنجبیل
۱/۴فنجان روغن
روش سوم :
زعفرانی
یک ق غ زعفران
۱ ق غ خردل
یک قاشق چای خوری پودر سیر
۱ ق چای خوری فلفل سیاه
یک قاشق چای خوری نمک
۱/۴فنجان روغن زیتون
روش چهارم:
مرغ لیمو و گشنیزی
۱/۴فنجان گشنیز تازه خرد شده
۱/۴فنجان روغن
۱ ق چای خوری زیره
خرید زیتون در بسته بندی تک نفره با طعمی بی نظیر مناسب مهمانی ها و مجالس از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور کلیک کنید .
۱/۴فنجان آب لیموی تازه
یک قاشق چای خوری زعفران
۱ ق چای خوری نمک
یک حبه سیر خرد شده
۱ ق چای خوری فلفل سیاه
روش پنجم :
مرغ بریان
۱/۴فنجان روغن جامد
۱ق چای خوری پودر چیلی
۱/۴فنجان آب لیمو تازه
۱ ق چای خوری پودر سیر
یک قاشق چای خوری فلفل
۱ ق چای خوری پاپریکا
۱ قاشق چای خوری نمک
روش ششم:
مرغ سیر
۱/۴فنجان روغن جامد
۱ عدد فلفل سبز
۱/۴فنجان آب لیمو
۱ ق چای خوری نمک
۱/۴فنجان سرکه سفید
۳ حبه سیر خرد شده
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
روش هفتم:
مرغ تند
۱ ق غ فلفل تند
۱/۲ فنجان روغن نباتی یا کره
۱ق غ نمک
۱ ق چ پول چیلی
۱ق غ شکر قهوه ای
۱ق چای خوری فلفل سیاه
مزه دار کردن مرغ و دستور پخت:
ابتدا سینهمرغ خرد شده را بشورید کمی خشک کنید داخل کیسه زیپ کیپ بریزید.
هوای کیسه را تا حد امکان بگیرید زیپ کیسه را ببندید مواد را کاملا مخلوط کنیدو مرغها را به خوبی به مواد آغشته کنید.
نیم ساعت بمونه بعد گریل کنید یا داخل فر یا در قابلمه با حرارت کم بپزید.
در کنار انواع مدل مرغ میتوانید از دورچین ها و شوریجات سُنَّت استفاده کنید و علاوه بر خوش طعم تر کردن غذا از خواص بی نظیر این چاشنی ها نیز برخوردار شوید . ر
پیشنهاد ما صنایع غذایی سُنَّت بزرگترین فروشگاه اینترنتی ترشی و دورچین غذا با تخفیفات شگفت انگیز .