با پوست هندونه چی میشه درست کرد ؟ تا حالا از پوست هندونه استفاده کردید ؟شاید تعجب کنید که میشه با پوست هندونه هم چیزایی درست کرد اما در این مقاله ما برای شما طرز تهیه ترشی هندونه را آوردیم .
پس این دفعه که هندونه خوردید پوست اون رو دور نندازید و باهاش این ترشی خوشمزه را درست کنید .
مواد لازم:
پوست هندوانه | 450گرم |
نمک | به مقدار لازم |
سرکه سفید | 350 میلی لیتر |
شکر | 100گرم |
فلفل سبز | 1 عدد متوسط |
ادویه ترشی | 2قاشق سوپ خوری |
مرزه و ترخون (پاک شده) | جمعاً 50 گرم |
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
* ادویه ترشی شامل:نصف قاشق چای خوری دانه گشنیز (پودرشده)،
نصف قاشق چای خوری رازیانه (یودرشده)،
یک چهارم قاشق چای خوری زیره سبز (پودرشده)
و یک چهارم قاشق چای خوری زردچوبه (پودرشده) است
با پوست هندونه چی میشه درست کرد ؟
روش تهیه ترشی پوست هندونه:
۱.با استفاده از پوست کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به صورت خلال هایی به قطر یک سانتی متر برش بزنید.
۲. ۷۵۰ میلی لیتر آب را به همراه ۳ قاشق سوپ خوری نمک در قابلمه ای روی حرارت ملایم بریزید تا جوش بیاید. پوست هندوانه را به آن اضافه کنیدوبگذارید ۵ دقیقه بجوشد سپس آن را آبکش کنید.
۳. سرکه سفید، شکر، ادویه ترشی، مرزه و ترخون، فلفل سبز ،۲۵۰ میلی لیتر آب و یک قاشق چای خوری نمک را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا خنک شود. پوست هندوانه را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند تا با محیط هم دما شود.
۴.ترشی را در شیشه استریل شده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید تا جا بیفتد. ترشی پوست هندوانه پس از یک هفته آماده سرو است.
بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی خرید ترشی عمده و چاشنی های غذای ترش شور شیرین تند و طعم های خاص مخصوص سُنَّت
که با نیم قرن تجربه در تولید و فروش انواع ترشی جات شوری جات و دسر و دورچین غذا
انواع زیتون سیر خیارشور مخصوص سفره ها رستوران ها، فست فود ها، سلف های غذا خوری
بصورت مستقیم از درب کارخانه و تحویل آنی خرید ترشی عمده به آسان ترین و راحترین روش ممکن با تخفیفات ویژه.