ترشی بادمجان شکم پر چطور درست کنیم؟ ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند ترشی هایی مثل ترشی سیر و خیارشور در تمام فصل های سال تهیه و در کنار غذا سرو می شود.
مواد لازم :
بادمجان 18-20 عدد
2 عدد گوجه فرنگی
3 عدد خیار
3-4 عدد فلفل سبز
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور
2 عدد فلفل قرمز
نصف دسته جعفری
4 حبه سیر
سرکه
نمک
آب جوشیده
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر:
ابتدا کلاهک بادمجان ها را با چاقو مرتب می کنیم و یک برش عمودی روی بادمجان ایجاد می کنیم و شکم بادمجان ها را باز می کنیم سپس بادمجان ها را در آب جوش روی حرارت قرار داده و به مدت 3 دقیقه بادمجان ها را می جوشانیم تا کمی نرم شوند.
سپس بادمجان ها را خارج کرده در آبکش قرار میدهیم تا آب آن کاملا خارج شود.
چند عدد ساقه جعفری را داخل آب جوشی که بادمجان ها را جوشاندیم قرار میدهیم تا کمی نرم شوند .
خیار، گوجه فرنگی، فلفل، جعفری و سیر را شسته ،کامل خشک میکنیم و مانند سالاد خرد کرده ،با هم مخلوط می کنیم.
بعد از اینکه بادمجان ها سرد و خشک شدند ،شکم آن ها را یکی یکی باز کرده و مواد خرد شده را داخل شکم بادمجان قرار میدهیم .
برای خرید آسان ترشی بادمجان سنتی به صورت آنلاین با تخفیف فوق العاده کلیک کنید
دور بادمجان های پر شده را ساقه های جعفری پیچیده و گره میزنیم تا مواد آن خارج نشود .
ظرف مناسب ترشی را آماده کرده و استریل میکنیم .
یادمجان ها را کامل داخل شیشه قرار داده سپس یک قاشق نمک روی بادمجان ها میریزیم .
نصف شیشه را با سرکه پر میکنیم و بقیه شیشه را آب جوشیده سرد شده میریزیم .(برای هر شیشه 1 کیلویی 1 قاشق غذاخوری نمک کافی است )
درب شیشه را محکم بسته و در جای خنک و تاریک قرار دهید .
تا زمانی که رنگ ترشی تغییر کند در جای دور از آفتاب نگهداری می شود. نوش جان.
نکته:
- سرکه را به مقداری داخل ظرف ترشی بریزید که روی مواد را بگیرد.
- اگر باغذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید.
- بادمجان ها را فقط در حدی بپزید که خامی آنها گرفته شود.
- در این ترشی به دلخواه میتوانید از از ادویه ی ترشی ،گلپر،فلفل سیاه و قرمز استفاده کنید.
- استفاده از مقداری سیاه دانه در این ترشی باعث خوش عطری آن خواهد شد.
۱ دیدگاه
ترشی های سنت خوشمزه اند