طرز تهیه چای ماسالا اصل هندی این چای یک نوشیدنی خامه ای، بدون لبنیات، با شیرینی طبیعی، کافئین اختیاری و دارای ادویه است.
فهرست موضوعات این صفحه
مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه چای ماسالا
1 چوب دارچین کامل
6 تا 8 هل سبز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
3 تا 4 میخک کامل
2 فنجان آب
2 قاشق غذا خوری زنجبیل رنده شده (برای داشتن طعم کمتر، آن را به جای رنده کردن برش بزنید)
3 قاشق غذاخوری چای سیاه و سفید فله ای (یا ۴-۳ چای کیسه ای)
2 فنجان شیر غیر لبنی (شیر نارگیل، شیر جو و شیر بادام هندی و شیر نارگیل هم قابل استفاده میباشد)
چطور چای ماسالا درست کنیم؟
دستورالعمل پیشنهادی ما با کوبیدن ادویه ها در هاون و ساروج (یا یک تخته برش و یک تابه سنگین برای له کردن) شروع می شود.
کوبیدن ادویه ها، آنها را بیشتر باز می کند و باعث رها شدن رایحه قوی تری می شود (بنابراین شما طعم بیشتری از آنها را خواهید داشت با وجود اینکه مقادیر کمتری استفاده می کنید)، و با یک مشت مواد اولیه و هزینه کمتر آن را تهیه می کنید.
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی
ادویه های له شده را به آب و زنجبیل تازه رنده شده درون یک قوری اضافه می کنیم و در حدود ۱۵ دقیقه می جوشانیم.
زنجبیل رنده شده باعث ایجاد طعم قوی تر می شود. اما اگر شما چای زنجبیلی نمی خواهید، به جای رنده کردن، آن را برش بزنید یا میزان کمتری استفاده کنید تا طعم زیادی نداشته باشد.
ما ترجیح می دهیم آن را ابتدا به تنهایی در آب خیس کنیم زیرا می دانیم که طعم قوی تری نسبت به اضافه کردن آن به شیر خواهد داشت.
سپس چای سیاه و شیر غیر لبنی اضافه کنید .
خرید ترشی تک نفره با مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
سپس همه مواد باقیمانده و شیرین کننده مورد نظر را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
این یک نوشیدنی عالی برای زمان استراحت و یک کتاب خوب است.
میزان زیادی از آن را درست کنید و در روزهای پر مشغله آن را روی اجاق گاز یا در یک شیرجوش برقی گرم کنید.
امیدوارم که این چای را دوست داشته باشید.
این چای:
تند
گرم کننده
دارای کافئین اختیاری
آرامش بخش
دارای شیرین کننده طبیعی
و با روش تهیه آسان است.
دستور العمل آسان طرز تهیه چای ماسالا اصل هندی
چوب دارچین، هل، فلفل سیاه و میخک را درون هاون یا روی تخته بریزید و آنها را بکوبید.
شما نباید آنها را به شکل پودر دربیاورید و فقط کمی به قطعات کوچکتر خرد کنید.
در یک قوری متوسط، ادویه های کوبیده شده، آب و زنجبیل رنده شده (یا خرد شده) را اضافه کرده و روی حرارت زیاد به جوش آورید. (توجه: برای طعم کمتر زنجبیل، مقدار آن را کم کنید و یا به جای رنده کردن آن را برش بزنید).
سپس آن را با یک دمای ملایم گرم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا به حدود یک سوم کاهش یابد.
چای (به صورت برگهای چای یا چای کیسه ای) و شیر غیر لبنی (مثلا شیر نارگیل ) را اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
برای سفارش آنلاین ، زیتون شور با تخفیفات ویژه کلیک کنید .
درب آن را بگذارید و حرارت دادن را ۵ دقیقه ادامه دهید و اجازه بدهید که طعم ها آزاد شوند. سپس آن را خاموش کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیشتر بمانید تا طعم های قوی تری ایجاد کند.
شیرین کننده مورد نظر را به آن اضافه کنید. قبل از سرو، آن را از یک توری یا چای صاف کن عبور دهید.
باقی مانده چای را خنک کرده و درون یخچال تا ۴-۳ روز میتوانید نگه دارید.
برای استفاده مجدداً چای ماسالا را روی حرارت گرم کنید. این چای را نمی توان منجمد کرد.
خواص چای ماسالا:
جلوگیری از سرماخوردگی و گرفتگی بینی
چای ماسالا برای تقویت سیستم ایمنی بدن
کنترل فشار خون
تقویت کننده و تامین انرژی بدن
برای کمک به هضم غذا
چای ماسالا برای بهبود متابولیسم بدن
مناسب برای کاهش گرفتگی های قاعدگی
کمک به کاهش وزن
برای پیشگیری از دیابت
پیشگیری از سرطان با چای ماسالا
حرف آخر:
تهیه چای ماسالا بسیار آسان است، پودر آن را می توانید در اکثر فروشگاه های بزرگ پیدا کنید یا مواد اولیه آن را همیشه در خانه داشته باشید. فواید آن برای سلامتی به شما امکان می دهد آن را بین وعده های غذایی مصرف کنید.
طعم های معطر برای هر فردی متفاوت و لذت بخش است، اگر چای ماسالا را به مدت طولانی مصرف کنید، هضم غذا، قند خون و وزن و سلامت کلی شما بهبود می یابد.
چای ماسالا نه تنها از سرطان و دیابت جلوگیری می کند، بلکه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری های عفونی جلوگیری می کند.