طرز تهیه مرغ ترش اصل شمالی :مرغ ترش یکی از غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های مازندران و گیلان می باشد، مرغ ترش طرز تهیه پیچیدهای ندارد و شما میتوانید با دنبال کردن این مطلب در مجله سُنَّت با تمام فوت و فنهای پخت این خورشت محلی آشنا شوید
خرید انواع ترشیجات در بسته بندی تک نفره با طعمی بی نظیر از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور کلیک کنید
خوردن غذاهایی که برای شهر های مختلف می باشد مطمئنا طعمی دیگر دارد وقتی در خود آن شهر سرو میشود اما ما روشی را برای تهیه مرغ ترش مازندارانی به شما علاقه مندان آموزش می دهیم تا نیازی به شمال رفتن در این احوالات کرونائی نباشد و در منزل مرغ ترش مازندرانی را تهیه کنید.
در استان های شمالی برای تهیه مرغ ترش از سبزی های معطر محلی استفاده می شود که همین امر باعث خوشمزه تر شدن این غذا می شود
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش اصل شمالی
سینه یا ران مرغ ۲ عدد
سبزی معطر( نعنا، گشنیز، جعفری و ریحان) ۱ کیلو
پیاز ۱ عدد
سیر ۱حبه
گردو آسیاب شده ۵۰۰ گرم
رب انار ۱ پیاله
روغن مایع به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
آب به میزان لازم
طرز تهیه مرغ ترش اصل شمالی
مرحله اول
ابتدا تکه های مرغ را درون یک ظرف قرار می دهیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله ترکیب روغن و ادویه ها را روی گوشت مرغ می مالیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه در محیط آشپزخانه کنار می گذاریم تا طعم دار شود. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا تکه های گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا به صورت یکدست سرخ شوند، سپس از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
سپس سبزی معطر را پاک کرده و چند مرتبه آبکشی نمائید. با کمک سبزی خرد کن و یا کارد آشپزخانه سبزی را ریز خرد کنید. در تابه با کمی روغن سبزی را تفت دهید تا بوی سبزی بلند شود و از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
در یک قابلمه پیاز و سیر خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا بوی سیر و پیاز بلند شود و سپس ادویه های لازم را اضافه کنید به همراه سبزی و رب انار، همه را با هم خوب تفت دهید تا سس مرغ ترش آماده شود.
مرحله ششم
بعد از کمی که گذشت گردوی آسیاب شده را به قابلمه اضافه کرده و خوب تفت دهید.
مرحله هفتم
بعد از گذشت ۱ ساعت و نیم خورش مرغ ترش مازندرانی شما آماده است تا آن را به همراه پلوی زعفرانی و هر چاشنی که در نظر دارید نوش جان فرمائید.
خرید ترشی خانگی با تخفیف ویژه در بزرگترین فروشگاه ترشی کشور کلیک کنید
نکات مهم در تهیه مرغ ترش اصل شمالی
برای تهیه مرغ ترش در استان های شمالی از سبزیجات محلی مثل چوچاق و خالواش استفاده می شود ولی خب این سبزیجات در همه شهرها در دسترس نیستند. شما می توانید ترکیب ریحان، گشنیز، جعفری، نعناع و برگ سیر تازه را جایگزین سبزیجات محلی کنید.