طرز تهیه ساندویچ فاهیتای مرغ:فاهیتای مرغ یک غذای خوشمزه مکزیکی است که روش پخت بسیار راحتی نیز دارد .
شاید برای شما هم این سوال پیش آمده است که اصلا فاهیتا چیست؟ فاهیتا به گوشت گریل شده ای گفته می شود که با نان تورتیلا سرو می شود. گوشتی که در فاهیتا استفاده میشود میتواند گوشت گاو، مرغ و حتی میگو باشد. گفتنی است که به جز فاهیتای مرغ و گوشت ، فاهیتای سبزیجات هم میتوان تهیه کرد.
به دلیل استفاده از ادویه های مختلف در این غذا طعم متفاوتی از مرغ را میتوانید تجربه کنید.
پس در ادامه با مجله سُنَّت همراه باشید با دستور پخت بسیار آسان فاهیتای مرغ مکزیکی…
مواد لازم:
روغن زیتون ۴ ق غ
سیر رنده شده ۱ق چ
لیمو ترش ۱ عدد
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد متوسط
پیاز 1 عدد
نان تورتیلا لواش یا پیتا به دلخواه
ادویه فاهیتا:
پودر سیر نصف ق چ
پودر زیره یک سوم ق چ
فلفل چیلی نصف ق چ
فلفل سیاه یک سوم ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
نمک به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ فاهیتای مرغ
مرحله اول
ابتدا همه ی ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم روغن زیتون و سیر رنده شده را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
سینه مرغ را تمیز شسته و به اندازه دلخواه خورد میکنیم.
مرحله سوم
نصفی از سس آماده شده را روی مرغ خرد شده میریزم و درب ظرف را بسته برای ۶۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
مرحله چهارم
داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و سینه مرغ ها را داخل آن با حرارت بالا به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم .و کنار میگذاریم .
مرحله پنجم
پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی خرد میکنیم.
مرحله ششم
پیاز را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت میدهیم .بعد از اینکه پیاز ها نرم شد فلفل دلمه را نیز اضافه میکنیم.
مابقی سس را نیز به ماهیتابه اضافه میکنیم .اجازه میدهیم برای ۱۰ دقیقه فلفل دلمه ای ها پخته شوند .
مرحله هفتم
سینه مرغ را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط کرده و کمی تفت میدهیم.
فاهیتای ما آمادست. میتوانید با نان تورتیلا یا لواش به همراه کاهو و انواع مخلفات و سس قرمز نوش جان کنید .