زیتون در آشپزی ایتالیایی دارای اهمیت زیادی است. به گونه ایی که به عنوان یک پیش غذا یا اسنک سالم از زیتون سوخاری شکم پر استفاده می کنند.
خرید آنلاین زیتون تک نفره مناسب مهمانی ها و مجالس شما
زیتون سوخاری شکم پر ایتالیایی اکثرا مناسب مهمانیها می باشد.که ایده ای خلاقانه برای سوپرایز کردن مهمان ها میباشد .
هم به راحتی آماده میشود هم میتوانید برای تزیین میز غذا ازش کمک بگیرید .
مواد لازم برای تهیه زیتون سوخاری ایتالیایی
پنیر خامه ای و پنیر پیتزا | از هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
آویشن پودرشده | ½ قاشق چایخوری |
زیتون بزرگ بدون هسته | ۱۰ عدد |
آرد سفید | ¼ پیمانه |
ژامبون خردشده(اختیاری) | 2 ورق |
پودر سوخاری | ¼ پیمانه |
سیر خردشده | 1 حبه |
تخممرغ | 1 عدد |
پیاز خردشده | 1 عدد |
روغن سرخکردنی | به میزان لازم |
دراینجا به طرز تهیه زیتون سوخاری میپردازیم:
طرز تهیه زیتون سوخاری شکم پر:
ابتدا در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا ، آویشن و سیر و پیاز و ژامبون را با گوشت کوب برقی یا میکسر کاملا مخلوط کنید تا خمیری یکدست شود.
تمام این مواد را در یک قیف مخصوص بریزید.
با استفاده از قیف و ماسوره نیم سانتیمتری این مواد را در سوراخ هسته زیتونها بریزید.
در یک ظرف جداگانه آرد و پودر سوخاری را مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر تخممرغ را خوب هم بزنید تا زرده و سفیده خوب با هم مخلوط شوند.
زیتونهای شکم پر شده را در ترکیب آرد بزنید و تکان دهید تا آرد اضافی از روی آن پاک شود.
سپس زیتونها را در تخم مرغ فرو کنید و دوباره در ترکیب آرد بزنید.
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
وقتی همه زیتونهای پرشده با پنیر را به آرد سوخاری و تخممرغ آغشته کردید، در یک ماهیتابه با ارتفاع زیاد، روغن سرخکردنی بریزید.
اجازه دهید روغن با حرارت متوسط گرم شود.
بعد از اینکه روغن به حرارت مناسب رسید، زیتونها را یکی یکی در روغن قرار دهید و اجازه دهید تا سرخ شود و رنگ آن تقریبا طلایی شود.
برای سرخ کردن زیتون تقریبا ۳۰ تا ۴۵ ثانیه زمان لازم است.
زیتونها را در حدود ۱۰ تا ۵ دقیقه قبل از اینکه سرو شوند سرخ کنید و بعد از اینکه از روغن خارج کردید در توری و سپس کاغذ یا حوله مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و خمیر نشود.