راحت ترین روش جدا کردن ژله از قالب بعضی ازدوستان این مشکل رو دارند نمیتوانند به راحتی ژله را از قالب جدا کنند.
در این مقاله سعی شده با دادن راهکارهای مختلف به حل این معضل پرداخته شود.
فهرست موضوعات این صفحه
قدم اول راحت ترین روش جدا کردن ژله از قالب:
روش صحیح درست کردن ژله خیلی مهم است،
به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید.
سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و هم بزنید تا کاملا حل شود.
اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید.
بعد نصف لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید.
خرید زیتون در بسته بندی تک نفره با طعمی بی نظیر مناسب مهمانی ها و مجالس از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور کلیک کنید .
قدم دوم آماده سازی قالب:
برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود .
باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید.
و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .
اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.
قدم سوم برگرداندن ژله :
استفاده از آب داغ
وقتی دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو پانزده تا بیست ثانیه داخل اون قرار بدید.
بعد برش گردونید تو ظرف مورد نظرتون.
اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرار بدید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشه
بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد نیاز آب میشه و ژله شما خراب میشه.
استفاده ازحوله گرم و سشوار:
بعد از بستن دسر اون رو به همراه قالب تو یه ظرف دمر کنید ،
حوله ای رو که ازقبل گرم کردید بپیچید دور قالب وقتی دسر ازقالب جدا شد وافتاد تو ظرف ، حوله روبردارید تقریبا” یک دقیقه زمان میبره.
به همین ترتیب میتونید از سشوار هم استفاده کنید .
سشوار رو بزارید رو آخرین درجه ش و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و بیفته تو ظرف .
این روش معمولا” تو قالبهای فلزی بهتر جواب میده چون این جور قالبها هادی خوبی برای گرما هستند.
نکته مهم:
ظرف مورد نظر برای سرو دسر رو نم کنید تاوقتی دسررو توش برمیگردونید دسر به راحتی توش قابل جابجاشدن باشه و دقیقا در مرکز ظرف قرار بگیره .
بهتره قالب دسر و خیس کنید نیم ساعتی بزارید تو جایخی تا حسابی یخ بزنه بعد دسر رو توش بریزید.
جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:
صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست.
(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).
وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاورید،
اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید…
نکات مهم:
سعی کنید کمی زودتر از صرف ژله آن را از قالب در بیاورید چون ژله شما ممکن است کمی شل شود.
و ظاهر خود را از دست بدهد پس اگر زمان داشته باشید میتوانید بعد از در اوردن ژله از قالب دوباره به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.
برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید.
بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست.
قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر این اتفاق می افتد .