طرز تهیه پیتزا تن ماهی :پیتزا یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاها در ایران و حتی دنیا محسوب میشود و طرفداران بسیاری دارد؛ بنابراین بهتر است کمی با پخت این غذای خوشمزه آشنا شویم:
این پیتزای خوشمزه ایتالیایی همانند بقیه پیتزاهای ایتالیایی غذایی ساده و کاملا خوش طعم است. اگر دوست دارید طعم خوشمزه پیتزا تن ماهی را امتحان کنید با ما درمجله غذایی سُنَّت همراه باشید.
فهرست موضوعات این صفحه
مواد لازم برای خمیر پیتزا :
آرد | یک پیمانه (همون یه لیوان معمولی خودمون) |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
کره یا روغن | 1 قاشق غذا خوری |
مایه خمیر | 1 قاشق چایخوری |
آب یا شیر ولرم | نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه |
شکر | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای روی پیتزا:
کنسرو ماهی تن | 360 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پنیر پیتزا | 180 گرم |
پیاز | 1 عدد کوچک |
ادویه | به میزان لازم |
مراحل تهیه خمیر پیتزا ساده :
آرد رو داخل ظرف گودی میریزیم. اگه آرد رو الک کنید طبعا نتیجه بهتری هم میگیریم. همچنین آردی که برای خمیر پیتزا استفاده میکنیم همون آرد سفید سه صفر یا چهارصفر هست.
پودر خمیر مایه رو میتونید مستقیما توی آردتون استفاده کنید. البته باید از تازه بودن و عمل اومدن خمیرمایه مطمئن باشید.
خرید زیتون تک نفره سُنَّت مناسب مهمانی ها و مجالس شما به صورت آنلاین از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور
اگه مطمئن نیستید، بهتره خمیر مایه رو توی مقداری از آب ولرمی (یا شیر)که توی دستور هست و مقداری از شکرمخلوط کرده و عمل بیارید.
نمک و بقیه شکر رو به آرد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آبی که برای خمیر پیتزا استفاده میکنید حتما باید ولرم باشه. اونقدری که اگه انگشتتون رو توی آب بردید نسوزین و احساس سردی هم نکنین. (دقت کنید اصلا داغ و یا خیلی گرم نباشه!)
وسط آرد رو گود میکنیم و نصف پیمانه آب رو کم کم به مواد خشکمون اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. روغن رو هم اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم.
خرید زیتون تک نفره سُنَّت مناسب مهمانی ها و مجالس شما
اگه احساس کردید میزان آبش کم هست یک قاشق به خمیرتون آب اضافه کنید. اگه بازم خشک بود یک قاشق دیگه آب اضافه کنید. اگه تمام آب رو یکباره روی خمیر بریزید ممکنه خمیر شل بشه و نیاز به آرد پاشی مجدد پیدا کنید که در نهایت ممکنه توی کیفیت خمیرتون تاثیر بذاره. پس آب رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر شکل بگیره.
خمیر رو روی سطح صافی که کمی هم زیرش رو آرد پاشی کردید قرار بدید و با کف دست شروع به ورز دادن کنید
هرجا که احساس کردید خمیر به دستتون میچسبه کمی دستتون رو با روغن چرب کنید و به ورز دادن ادامه بدید.
حدود 5 دقیقه ورز دادن خمیر کافیه.
دیواره ها و کف ظرف گودی رو با روغن زیتون چرب میکنیم و خمیر رو داخل ظرف میذاریم و روش یه پارچه ی تمیز میندازیم و در محیط نسبتا گرمی قرار میدهیم.
حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت ور اومدن خمیر طول میکشه .
طرز تهیه پیتزا تن ماهی:
بعد از ور امدن خمیر دوباره به مدت 5 دقیقه ورز دهید .
ظرف مخصوصی که برای پیتزا آماده کرده ایدرا کمی چرب کنید و خمیر را کامل پهن کنید.
روی خمیر را لایه ی نازکی رب گوجه بمالید .
سپس یک لایه پنیر پیتزا روی سطح خمیر بریزید.
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی سُنَّت کالا
بعد از اون تن ماهی را کامل روی پنیر پیتزا پهن کنید .
در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کرده و در آخر دوباره پنیر پیتزا روی سطح پیتزا اضافه کنید.
فر را 10 دقیقه قبل از قرار دادن پیتزا روشن کنید تا کامل گرم شود .
سپس پیتزا را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 150 درجه سانتی گراد قرار دهید.
سپس با سس دلخواه سرو کنید.