اگه شما هم از دوست داران پاستا پنیری ساده هستید و میخواهید طعم متفاوت از این غذای خوشمزه را تجربه کنید .
با ما در ادامه همراه باشید با دو روش تهیه پاستا پنیری ساده و پاستا پنیری با قارچ و شیر
فهرست موضوعات این صفحه
مواد لازم
پاستا | 500 گرم |
پوره گوجه | 2 لیوان |
رب گوجه | 1 ق غذاخوری |
خامه صبحانه | 1 بسته |
ذرت کنسروی | 2 ق غذاخوری |
نمک فلفل سیاه و آویشن | به مقدار لازم |
پنیر موزارلا | 250 گرم |
سوسیس یا ژامبون | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه پاستا پنیری ساده :
ابتدا 500 گرم پاستا را داخل تابه یا قابلمه بریزید و به آن 2 لیوان پوره گوجه فرنگی ، 1 قاشق رب و 3 فنجان آب و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید .
خرید زیتون تک نفره سُنَّت مناسب مهمانی ها و مجالس شما
تا پاستا بپزد بعد از اینکه پاستا نرم شد و آب آن تبخیر شد 1 بسته خامه که از قبل با محیط همدما شده است را به تدریج به پاستا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .
کمی فلفل سیاه هم به مواد اضافه میکنیم .
سپس 250 گرم پنیر موزارلا به مواد اضافه میکنیم و در آخر به دلخواه سوسیس یا ژامبون که از قبل سرخ شده بهش اضافه میکنیم .سپس کمی آویشن و 2 قاشق ذرت کنسروی روی پاستا ریخته و سرو میکنیم.
نکته مهم در تهیه پاستا پنیری ساده:
برای پخت پاستا حواستون باشه بیش از حد آب اضافه نکنید که پاستا خمیر و له نشه
میتوانید به جای موزارلا از پنیر چدار هم استفاده کنید.
برای سرو کردن کمی جعفری تازه ریز خرد شده هم اگر بزنید عاااالی میشه
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی سُنَّت کالا
نکات کلیدی در تهیه پاستا پنیری ساده:
- شما می توانید مواد را داخل قالب ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و برای ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پاستا با پنیر پیتزا در فر را داشته باشید.
- بجای پنیر موازلا می توانید از هر نوع پنیری به دلخواه استفاده کنید.
- به دلیل داشتن نمک در پنیر نیازی به افزودن نمک نیست.
- به دلخواه می توانید از ادویه های دیگر نیز استفاده کنید.
- افزودن قارچ سلیقه ای می باشد.
پاستا پنیری بدون گوشت طعمش عاالیه
امیدوارم لذت ببرید.
طرز تهیه پاستا پنیری با قارچ و شیر
مواد لازم:
- پاستا ۱ بسته
- شیر ۱ پیمانه
- قارچ ۱۵ عدد
- پنیر ورقه ای ۴ عدد
- پینر پارمزان ۱/۴ پیمانه
- آرد ۱ ق غذا خوری
- کره ۳۰ گرم
- فلفل قرمز و سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
- ریحان تازه به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرحله اول:
ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته تا به جوش بیاد سپس مقداری نمک داخل آب در حال جوش بریزید و یک بسته پاستا فرمی دلخواه را داخل آب در حال جوش بریزید و هم بزنید و بگذارید تا پاستا نرم شود.
مرحله دوم:
در ادامه قارچ ها را خوب بشویید تا لکه های سیاه رنگ آن از بین برود سپس اسلایس کنید و به آن ۱ ق غذا خوری آبلیمو اضافه کنید سپس داخل تابه کمی کره و روغن ریخته و خوب با حرارت بالا قارچ ها را تفت دهید تا آب نیندازد.
مرحله سوم:
در ادامه کره را به همراه آرد داخل تابه ریخته صبر کنید تا کره ذوب شود سپس مواد را تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر را که حتما قبل از شروع کار از یخچال خارج کردید به تدریح به مواد آردی اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
مرحله چهارم:
وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد پنیر ورقه ای را داخل مخلوط آرد و شیر بریزید و صبر کنید تا ذوب شود خوب هم بزنید در ادامه پاستا نرم شده را آبکش کنید و به همراه قارچ تفت داده و ادویه ها داخل تابه پنیری ریخته و خوب مواد را هم بزنید تا سس غلیظ شود و آبش تقریبا تمام شود در انتها پاستا را داخل ظرف کشیده و روی آن را پنیر پارمزان و کمی ریحان تزئین کنید. نوش جان