طرز تهیه حلیم شیر بدون گوشت:
حلیم شیر یکی از حلیم های سنتی ایرانی می باشد و اصالت این حلیم برای استان اصفهان است.
ولی مانند دیگر غذاها در همه جای ایران تهیه می شود زیرا بسیار خوشمزه و مقوی است.
حلیم گزینه خوبی برای یک صبحانه کامل و مقوی است.
حلیم شیر سرشار از روی، منیزیم، آهن، کلسیم می باشد که برای سلامت قلب و برای کاهش کلسترول بدن بسیار مفید است .
شما به دلخواه می توانید حلیم را با گوشت یا مرغ یا گوشت بوقلمون یا حتی بدون گوشت هم تهیه کنید.
ما برای شما روش پخت بسیار ساده ی حلیم شیر اصفهانی بدون گوشت را در ادامه آورده ایم .با ما همراه باشید .
فهرست موضوعات این صفحه
مواد لازم برای تهیه حلیم شیر بدون گوشت
گندم پوست کنده | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۲ پیمانه |
کره | ۲۵ گرم |
دارچین | به مقدار لازم برای تزیین |
نمک | به مقدار لازم |
کنجد | به مقدار لازم |
طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی
ابتدا گندم ها را تمیز پاک کنید .
گندم را از شب قبل یا ۸ ساعت قبل خیس کنید و در طول این مدت چندین بار آبش را تعویض کنید تا پخت بهتری داشته باشد .
سپس به همراه چند لیوان آب روی حرارت قرار دهید اجازه دهید تا گندم کامل نرم شود.
در این فاصله گاهی هم بزنید و اگر آب آن کم شد، کمی آب جوش اضافه کنید.
در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد و کف روی گندم را بگیرید .
مواظب باشید که روی گاز سر ریز نشود .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی سُنَّت کالا
دقت کنید اصلا گندم را هم نزنید وگرنه مجبور می شوید تا آخر مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
در انتهای پخت گندم وقتی گندم ها کامل نرم شد شیر را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید .
سپس مخلوط بدست امده را داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید(از گوشت کوب برقی هم میتونید استفاده کنید ) تا مواد به خوبی میکس و پوره شوند.
در این مرحله حلیم شیر ما آماده شده است آن را داخل کاسه ریخته و به همراه کره و کنجد و دارچین تزئین کنید. نوش جان
نکته:
چون حلیم معمولا با شکر خورده میشود باید کم نمک باشد.
اگر حلیم شل بود حرارت را کمی زیاد کنید و حلیم را هم بزنید تا سفت شود.