طرز تهیه کیک کشمشی :کیک کشمشی یکی از انواع کیک های خوشمزه است که به روش های مختلفی قابل تهیه میباشد .
پایه کیک کشمشی همان کیک ساده است که بنا به سلیقه خودتان میتوانید از گردو نیز به همراه کشمش در این کیک خوشمزه استفاده کنید .
این کیک پرطرفدار را میتوانید هم برای عصرانه و هم برای مهمانی ها و مجالس آماده کنید .
در ادامه طرز پخت کیک کشمشی و مواد اولیه برای تهیه کیک کشمشی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم :
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | ۱۸۰ گرم یا دو سوم لیوان |
هل | یک قاشق چای خوری |
شیر | 100 میلی یا نصف لیوان |
روغن | 100میلی یا نصف لیوان |
آرد | ۲۲۵ گرم یا ۱ و نیم لیوان |
بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
کشمش | به مقدار لازم |
طرز تهیه کیک کشمشی
مرحله اول :
ابتدا داخل ظرف مورد نظر برای پخت کیک کشمشی را کاغذ روغنی پهن کرده و با قلم مو کمی کف آن را چرب میکنیم و کنار میگذاریم .
مرحله دوم :
تخم مرغ ها را داخل ظرف ریخته و شکر را نیز به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه میزنیم تا تخم مرغها پف کند و حجمش تقریبا دو برابر شود و متمایل به رنگ کرمی در بیاید .
مرحله سوم :
در این مرحله پودر هل ،شیر و روغن را اضافه میکنیم و دوباره به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با همزن مواد را به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم :
بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و ۳ دفعه الک میکنیم (الک کردن آرد در پف کردن کیک خیلی تاثیر دارد )
و به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی از یک سمت به خوبی همه مواد را مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود .
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
مرحله پنجم :
مواد آماده شده کیک کشمشی را داخل قالبی که از قبل حاضر کردیم میریزیم .کشمش ها را تمیز کرده آنها را میشوییم سپس اجازه میدهیم آب اضافی آن گرفته شودو به مقدار دلخواه روی کیک میریزیم .
مرحله ششم :
فرا را از ۱۰ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود سپس ظرف کیک را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید .
نکات مهم در طرز تهیه کیک کشمشی :
1.ممکن است در فرهای مختلف زمان پخت کیک کمی تغییر کند و بهتر است به کیک خود سر بزنید. معمولاً کیک کشمشی را به صورت ساده سرو می کنند اما می توانید از مقداری پودر قند به صورت الک شده برای تزیین کیک کشمشی استفاده نمایید.
2.در طول مدت زمانی که کیک کشمشی میپزد نباید به هیچ عنوان در فر را باز کنید چون در این صورت کیک کشمشی به اندازه کافی پف نمیکند.
برای سفارش آنلاین ، زیتون شور با تخفیفات ویژه کلیک کنید
3.برای اینکه تست کنید آیا کیک کشمشی کاملا پخته یا نه میتوانید از یک سیخ چوبی یا خلال دندان کمک بگیرید و داخل کیک فرو کنید؛ اگر وقتی بیرون آوردید تکه های کوچک به آن نچسبیده بود یعنی کاملا پخته و میتوانید آن را از فر بیرون آورده و بعد از این که سرد شد برش بزنید و داخل ظرف های دلخواه سرو کنید.
4.در صورت نبود کاغذ روغنی با مقدار کمی روغن کف و بدنه قالب را به خوبی چرب کنید.
5.به دلخواه میتوانید از کشمش داخل مایه کیک نیز استفاده کنید .
6.اگر بو و عطر هل را در کیک نمیپسندید میتوانید از وانیل به جای پودر هل استفاده کنید.
7.در صورت تمایل از گرد نیز میتوانید در پخت این کیک استفاده کنید .
8 .سعی کنید موقع هم زدن مواد کیک همیشه به یک سمت همزن را حرکت دهید.