طرز تهیه کیک خیس کاراملی
مواد لازم
۴ عدد تخم مرغ
بگینگ پودر ۱ ق مرباخوری
وانیل ۱ ق چایخوری
شکر ۱ لیوان
آرد ۱.۵ لیوان
خامه قنادی ۲۰۰گرم
مواد لازم برای شربت
شکر ۱ لیوان
خامه ۱ فنجان یه دلخواه
کره ۵۰ گرم
مواد لازم برای سس
شیر ۲.۵ لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
خامه رقیق ۲۰ گرم
خرید انواع ترشی تک نفره در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کلیک کنید
طرز تهیه کیک خیس کاراملی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ را در ظرفی ریخته ،شکر و وانیل را نیز به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه میزنیم تا حجم تخم مرغ ها دو برابر و کرم رنگ شود .
مرحله دوم
آرد و بگینگ پودر را برای ۳ بار الک کرده و به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.
بوسیله لیسک یا قاشق مواد را از یک سمت به آرامی از کف ظرف مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
مواد آماده شده را در ظرف مخصوص که کف آن را کمی چرب کرده ایم ریخته و داخل فر که از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده است برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .
مرحله چهارم
برای آماده سازی کارامل ،۱ لیوان شکر را داخل قابلمه میریزیم. حرارت را کم میکنیم تا آرام آرام شکر شل شود.کمی با قاشق شکر ها را هم میزنیم تا همه شکر کاملا آب وکاراملی شود. در ادامه کره و ۱ فنجان خامه را اضافه کرده مخلوط میکنیم حرارت را خاموش کرده و کنار میگذاریم .
خرید آنلاین انواع ترشی تک نفره با تخفیفات شگفت انگیز کلیک کنید .
مرحله پنجم
پس از سرد شدن کیک با چنگال روی آن سوراخ هایی ایجاد میکنیم .
شیر را با شکر و خامه رقیق شده با همزن دستی کمی مخلوط میکنیم و کامل روی کیک میریزیم .
مرحله ششم
یک لایه نازک از خامه قنادی را روی کیک میزنیم .
سپس سس کارامل که آماده کردیم و سرد شده است را روی بقیه مواد میریزیم .
مرحله هفتم
کیک را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال گذاشته پس از این مدت روی کیک را به دلخواه با خامه تزیین کنید در ظرف مخصوص سرو قرار دهید .
امیدوارم که این کیک خوشمزه را حتما درست کنید و لذت ببرید. نوش جان