فهرست موضوعات این صفحه
نکات ساده تزیین غذا
در حالی که یافتن تعادل مناسب طعم، بافت و تغذیه مهم است، یکی از جنبه هایی که در تهیه غذا نادیده گرفته می شود، تزئین آن است. یک وعده غذایی که به درستی سرو نمی شود می تواند خودش را جلا دهد. بنابراین قبل از پذیرایی از مهمانان یا تهیه غذا برای خانواده، کمی وقت بگذارید و غذای خود را تزئین کنید.
نکات ساده تزیین غذا
طعم فقط به کام بستگی ندارد. بلکه ترکیبی از لذتهای مختلف حسی است. رایحه و جلوه های بصری نقش مهمی در چشیدن طعم خوب غذا دارند ،
بنابراین حتی اگر خوشمزه ترین غذاها نیز بو نگیرند و اغوا کننده به نظر نرسند ، می توانند مانند خاک اره بی مزه شوند.
بنابراین به عنوان یک تازه وارد به آشپزخانه ، تمرکز شما فقط باید بر روی کتاب های دستور العمل نباشد ،
بلکه همچنین باید به چگونگی سرو غذا نیز بپردازید .
اگر شما درگیر ایده های ساده و در عین حال کارآمد هستید ، به خواندن ادامه دهید:
1.برش های اساسی را بیاموزید:
قبل از ورود به آشپزخانه با هدف تهیه غذا ، باید بدانید که چطور می توانید چاقو را به طور موثر کنترل کنید.
این فقط به دلایل ایمنی نیست ، بلکه برای اهداف زیبایی است – وقتی می دانید چطور سبزیجات و میوه ها را برش دهید
تا بتوان از آنها برای تزئین غذا استفاده کرد ، قطعاً به عنوان یک آشپز خوب ، اگر نه عالی پذیرفته می شوید.
خرید آنلاین انواع ترشی تک نفره با تخفیفات شگفت انگیز کلیک کنید .
تکه کردن میوه ها و سبزیجات به شکل هایی که به عنوان تزیین عمل می کنند ، چندان دشوار نیست
اغلب شامل برداشتن دانه ها و سایر قسمت های داخلی ، تهیه میوه یا سبزیجات به صورت نوار یا برش ، یا فقط پوست گرفتن آنها و قرار دادن آنها در انواع مختلف است.
اگر به طراحی علاقه دارید ،میتوانید ایده های خود را برای تزئین غذا به کار ببرید .
2.رنگ های روشن همیشه جذاب هستند:
برای غذاهایی مانند سالاد و غذاهای گیاهی ، از سبزترین رنگهای روشن برای تزئین بشقاب خود استفاده کنید.
به طور کلی ، از موادی که از قبل در ظرف شما هستند استفاده کنید تا تزیین غذا را کامل کند.
به یاد داشته باشید که سبزیجات و میوه هایی را که برای تزیین استفاده می کنید ، بشویید و تمیز کنید ،
حتی اگر آنها را نخورند. آنها می توانند غذا را آلوده کرده و مسمومیت غذایی ایجاد کنند.
مواردی را که می توانند طعم غذا را تغییر دهند حذف کنید:
هنگامی که با لیمو یا پرتقال غذا را تزئین می کنید ، یادتان باشد که پوست آنها را جدا کنید تا به طور تصادفی وارد غذا نشوند.
همچنین ، اگر قرار نیست بلافاصله غذا را سرو کنید ،
خرید آنلاین انواع ترشی تک نفره با تخفیفات شگفت انگیز کلیک کنید .
از غذاهایی که هنگام قرار گرفتن در معرض هوا تغییر رنگ می دهند (مانند سیب) یا پژمرده شدن برای مدتی خودداری کنید.
برخی از غذاها بوی عجیب و غریب دارند ، بنابراین از آنها به عنوان تزیین استفاده نکنید
در غیر این صورت می توانند رایحه غذای شما را آلوده کنند. و به یاد داشته باشید که بشقاب را با تزیین بیشتر از غذا شلوغ نکنید.
نکات ساده تزیین غذا نکات ساده تزیین غذا نکات ساده تزیین غذا
3.از تزیینات خوراکی استفاده کنید:
اگرچه گلهای پلاستیکی و وسایل مصنوعی زیبا به نظر می رسند و برای همیشه نگهداری می شوند ، اما بهتر است از وسایل خوراکی به عنوان تزیین استفاده کنید.
از رنگها و عوامل مصنوعی خودداری کنید حتی اگر جذابیت غذا را افزایش دهند.
روی تجهیزات سرمایه گذاری کنید: برای تزئیناتی که ظاهری حرفه ای دارد ،
چاقوها ، پوست کن ها و ابزارهای مناسب را بخرید تا به شما کمک کند آن فرها و برش ها را درست انجام دهید.
همچنین به یاد داشته باشید که غذا را در بشقاب ها و ظروفی که به نظر خوب می آیند و رنگ غذای شما را خراب نمیکنند سرو کنید.