روش های جادویی گرفتن تلخی غذا: رفع و پیشگیری تلخی انواع غذا درمان و پیشگیری تلخی غذا، تلخی غذا را چگونه از بین ببریم؟
گاهی بعد از پخت بعضی غذاها متوجه میشویم که کمی مزه تلخی گرفته است .
ممکن است بعضی از ادویه ها و سبزیجات باعث دادن تلخی به غذای شما شده باشند .
اما جای نگرانی نیست و شما میتوانید به راحتی این تلخی را بر طرف کنید .
با کم کردن مقدار ماده تلخ کننده یا با حذف و یا اضافه کردن عواملی دیگر میتوانید این مساله را حل کنید .
فهرست موضوعات این صفحه
چند روش کاربردی برای از بین بردن تلخی غذا
یکی از عمومی ترین راه، حذف عامل تلخی است,.
برای مثال اگر, خورشتی درست کردید که در آن لیمو عمانی استفاده می شود,
پوست و تخم لیمو را قبل از ریختن داخل خورش جدا کرده
و همچنین خیساندن لیموها قبل از ریختن داخل خورش میتواند کمک زیادی به جلوگیری از تلخی غذای شما بکند.
فقط با یک کلیک ترشی محلی با تخفیف ویژه بخر .
دیگر عامل مهمی که باعث تلخی غذاها میشود سوختن پیاز یا سیر میباشد که میتواند تلخی ایجاد کند .
یکی از روشهای کاربردی گرفتن تلخی غذا اضافه کردن آبلیمو است که میتوانید در اکثر غذاها از این روش استفاده کنید .
اما اگر آبلیموی ما نیز تلخ باشد باید چیکار کنیم؟
آبلیمو اکثرا به خاطر له شدن هسته و فشردن پوست لیمو طعم تلخی ممکن است داشته باشد که برای رفع این تلخی میتوانید از هویج استفاده کنید .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
به ازای هر 5 کیلو لیمو از 1 عدد هویج متوسط پوست کنده شده داخل آبلیمو استفاده کنید و بعد از مدتی که هویج تلخی لیمو را به خود گرفت آن را خارج کنید .
درمان و پیشگیری تلخی غذا
تلخ شدن خورش قیمه با لیمو عمانی
وجود لیمو عمانی در خورشت قیمه از مهمترین عوامل تلخ کننده میباشد .
البته چون لیمو عمانی یک طعم دهنده بسیار مهم در این خورش است نمیتوانیم آن را حذف کنیم .
لیمو عمانی اگر بیش از حد در خورش قیمه بماند باعث تلخی خورش قیمه می شود
و هر چقدر زودتر داخل خورش ریخته شود تلخی بیشتری داخل مزه خورش ایجاد می کند.
پس با روشهایی میتوانیم به راحتی از لیمو عمانی استفاده کنیم و نگران تلخ شدن غذا هم نباشیم .
۱ ) استفاده از پودر لیمو عمانی
اگر در تهیه خورش خود از مقدار کمی لیمو عمانی پودر شده استفاده کنید خورش شما طعم ترشی لیمو عمانی را بیشتر به خود می گیرد .
اما این روش همچنین دارای برخی از معایب میباشد .
لیمو عمانی دارای طعمی بهتر از پودر لیمو عمانی است اما باعث تیره تر شدن رنگ خورشت میشود .
۲ ) استفاده از لیمو عمانی خیسانده شده
در این راه حل ، شما می توانید لیمو عمانی را با یک چنگال سوراخ کنید ، سپس در آب ولرم قرار دهید تا تلخی آنها را بگیرد ، سپس آن را به خورش اضافه کنید.
این راه حل همچنین یک نقص بزرگ دارد و علاوه بر گرفتن تلخی لیمو ،طعم ترشی آن نیز گرفته مشود .
۳ ) استفاده از لیمو عمانی نصف شده
راه حل بعدی استفاده از لیمو عمانی نصفه است که ما این راه را به شما پیشنهاد می دهیم.
لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید سپس تخم های آنرا خارج کنید و در 15 دقیقه پایانی پخت خورش به قابلمه اضافه کنید.
با این روش لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به خورش شما می دهد.
۴ ) حذف کردن لیمو عمانی !
راه حل اخر این است که بیخیال استفاده از لیمو عمانی شوید که البته به نظر من واقعا حیف است طعم به این خوبی را از دست دهید.
می توانید آبغوره یا تمرهندی را جایگزین لیمو عمانی کنید البته باز هم می گویم که هیچ چیزی نمی تواند جایگزین طعم لیمو عمانی در خورش قیمه باشد.
شما می توانید آب لیمو ترش یا تمر هندی را جایگزین کنید ، اما دوباره می گویم که هیچ چیز نمی تواند جایگزین طعم لیمو عمانی در خورش شود .
رفع و پیشگیری تلخی انواع غذا
رفع تلخی خورش قیمه
تا اینجای کار دنبال این بودیم که کاری کنیم که غذای ما تلخ نشود اما در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که اگر خورش قیمه ما تلخ شد با چه روشی تلخی آنرا کم کنیم و یا به طور کل از بین ببریم .
استفاده از سیب زمینی
اگر متوجه شدید خورش شما طعم تلخی می دهد خیلی سریع یک سیب زمینی درشت پوست بگیرید
سپس داخل خورش بیندازید. پس از اینکه خورش آماده شد سیب زمینی را از خورش خارج کنید و دور بیندازید.
اگر تلخی خورش شما خیلی زیاد نباشد با این روش می توانید مشکل را حل کنید.
استفاده از زعفران و شکر
اگر متوجه شدید خورش قیمه شما خیلی تلخ شده است و امکان گرفتن تلخی آن با سیب زمینی وجود ندارد، مقداری زعفران را بسابید و با کمی آب جوش دم کنید ،
سپس به نسبت زعفران کمی شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود سپس مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورش اضافه کنید ،
این راهکار علاوه بر اینکه تا حد زیادی تلخی خورش قیمه را می گیرد، باعث می شود خورش شما عطر زعفران بیشتری نیز بگیرد.
تلخی غذا را چگونه از بین ببریم؟
رفع و پیشگیری تلخی انواع غذا
اضافه کردن سیب زمینی برای گرفتن تلخی غذا
یکی از گزینه هایی است که میتوانید در اکثر غذاها از این روش استفاده کنید .
افزودن آبلیمو هم میتواند از گزینه های بعدی باشد .
شما میتوانید بسته به نوع غذایی که پخته اید و موادی که داخل آن است از گوجه فرنگی یا رب نیز استفاده کنید .
امیدوارم که این راهکارها به دردتون بخوره .اگه شما هم روش دیگه ای را تجربه کردید خوشحال میشم بنویسید.
سوالات متداول
تلخی غذا را چگونه از بین ببریم؟
برای رفع تلخی آبلیمو از هویج استفاده می کنند
علت تلخی خورشت قیمه چیست؟
مهم ترین دلیل تلخ شدن خورشت قیمه لیمو عمانی می باشد