طرز تهیه ترشی گردو :
اگر شما هم از جمله افرادی هستید که ترشی پای ثابت میز ناهار و شام شماست ، پیشنهاد می کنیم ترشی گردو را حتما درست کنید.
ترشی گردو یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست.و علاوه بر آن خاصیت زیادی هم دارد
پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی گردو را یاد بگیرید .
بد نیست بدانید این ترشی در اصل متعلق به استان همدان بوده و حتی به عنوان سوغاتی این استان به شمار می رود.
خرید زیتون در بسته بندی تک نفره با طعمی بی نظیر مناسب مهمانی ها و مجالس از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور کلیک کنید .
برای تهیه ترشی گردو از گردوی نارس یا به عبارتی همان چاقاله گردو که هنوز مغز نگرفته اند و پوست داخلی آنها نیز نرم است، تهیه می شود.
ترشی گردو دارای فوایدی چون مفید برای درد مفاصل، کمک به چاقی و وزن گیری و تقویت حافظه می باشد. ترشی گردو در فصل بهار و گردوهای تازه و جوان که مغز آن هنوز تشکیل نشده است استفاده می شود و به راحتی می توان آن را تهیه کرد.
گردو سرشار از چربی اشباع نشده و دارای ویتامین B,E,D می باشد که بدلیل داشتن عناصر مفیدی مثل کلسیم-آهن-فسفر-منیزیم می تواند خوراکی بسیار مفیدی برای بدن و پوست و مو باشد.
با استفاده مداوم از گردو کلسترول خون در بدن پایین آمده و برای پیشگیری از دیابت و فشارخون مفید است.
گردو نارس برای تقویت معدع و دستگاه گوارشی –به عنوان یک پاک کننده و برای رفع التهاب و کاهش فشارخون عالی عمل می کند.
حتی از گردو نارس به عنوان یک ماده ضد التهابی استفاده می شود.با خوردن آن می توانید میزانی ویتامین C را به بدن خود وارد کنید و سیستم دفاعی بدن خود را تقویت کنید.
مواد لازم:
گردو تازه و کال | یک کیلوگرم |
نمک | (به طور کلی برای هر 300 گرم گردو، 1 قاشق غذاخوری نمک لازم است) |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
شکر | یک قاشق مرباخوری |
ریحان و نعناع | 100گرم |
سرکه | به مقدار لازم |
جوز هندی | به مقدار لازم |
سیر | چند حبه |
طرز تهیه ترشی گردو سبز
روش اول :
برای تهیه این ترشی باید از گردوی سبز و خام تازه استفاده کنید .
ابتدا گردو را با چاقو یا سوزن سوراخ کنید تا تلخی گردو بتواند سریعتر برطرف شود.
گردوها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید ،
سپس آب آن را عوض کرده و دوباره به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید.
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
این مراحل را ادامه دهید تا آب قابلمه از تلخی در بیاید.
مراقب باشید زمان جوشاندن گردوها به حدی باشد که گردوها خیلی سفت یا له نشوند.
بعد از اینکه گردوها را از آب جوش خارج کردید به مدت 1 شبانه روز داخل آب سرد قرار دهید و چندین بار آب آن را تعویض کنید .
سپس گردوها را در آب و نمک بجوشانید تا تلخی آن کامل برطرف شود
پس از چندبار جوشاندن و سردشدن گردوها آنها برای قرار دادن در سرکه آماده میشوند.
قبل از آماده سازی ترشی از گرفته شدن تلخی گردوها مطمئن شوید .
سپس در ظرفی مناسب گردوها را با ادویهها از جمله جوز هندی، شکر، نمک، فلفل سیاه ،ریحان و ترخون و سیر مخلوط کنید .
سپس گردوها را به شیشه مورد نظر انتقال دهید و روی آن سرکه بریزید .
درب شیشه را ببندید و آن را در محیطی مناسب نگهداری کنید تا ترشی گردو جا بیفتد.
روش دوم :
ابتدا تلخی گردو ها را به روشی که گفته شد میگیریم.
گردوها را در سرکه بریزید. مقداری نمک اضافه کرده و روی شعله گاز قرار دهید.
بگذارید سرکه کمی بجوشد سپس شعله را خاموش کنید.
بعد از اینکه ترشی گردو کاملاً سرد شد ، آن ها را در شیشه مخصوص قرار دهید .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
برای داشتن ترشی معطر دو یا سه حبه سیر و چند برگ ترخون و ریحان ،فلفل و جوز هندی به آن اضافه کنید.
سپس شیشه را کاملاً با همان سرکه پر کنید. درب ظرف را محکم ببندید و در مکانی با دمای متوسط (خارج از یخچال) به مدت 15 تا 20 روز نگه دارید تا ترشی گردو شما به خوبی جا بیفتد.
بعد از این مدت می توانید ترشی را استفاده کنید .