طرز تهیه ترشی غوره
غوره میوه نارس انگور است که دارای مزه ترشی می باشد. غوره دارای خواص و کاربرد های زیادی در آشپزی ایرانی می باشد .
ترشی غوره یکی از انواع ترشی های خوشمزه است که با روش های متنوعی تهیه می شود.
فهرست موضوعات این صفحه
برای سفارش آنلاین ،ترشی غوره از سُنَّت کالا با تخفیفات ویژه کلیک کنید .
مواد لازم برای تهیه ترشی غوره :
غوره عسگری یا هر انگور بی دانه
نمک به مقدار لازم
آب جوشیده
سرکه سفید
روش اول طرز تهیه ترشی غوره (غوره شور )
غوره ها را از خوشه جدا می کنیم ، داخل ظرفی ریخته و می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود و کاملا خشک شود .
در ادامه ظرف های شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم استریل میکنیم و کامل خشک میکنیم .
در این مرحله غوره ها را داخل ظرف های آماده شده می ریزیم، سپس روی هر شیشه ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم.
باقیمانده حجم خالی داخل شیشه ها را با آب جوشیده ای که سرد شده است پر می کنیم.
برای سفارش آنلاین ،ترشی غوره از سُنَّت کالا با تخفیفات ویژه کلیک کنید .
حالا درب شیشه ها را محکم می بندیم، به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد ظرف ها نشود.
شیشه های ترشی را در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی ها آماده شوند. پس از گذشت ۲ هفته ترشی آماده مصرف است.
روش دوم :
در این روش تمام مراحل مثل روش اول انجام میشود فقط به جای آب جوشیده سرد شده از سرکه استفاده میکنیم.
روش سوم:
می توانیم از آب غوره نیز به جای سرکه استفاده کنیم بدین ترتیب که آب غوره را گرفته و5 دقیقه جوشانده وبا نمک روی غوره میریزیم بعد از گذشت 4 روز آن را در یخچال قرار می دهیم.
روش چهارم طرز تهیه ترشی غوره:
در این روش میتوانید از ترکیب ،آب و نمک و یه کم سرکه و یه کم آب غوره استفاده کنید طوری که هیچ کدام از طعم ها غالب نباشد شوری آن هم زیاد نشود.
برای سفارش آنلاین ،ترشی غوره از سُنَّت کالا با تخفیفات ویژه کلیک کنید .
روش پنجم:
روش کار به این صورت است که نصف قاشق چایخوری کات کبود و 3 قاشق غذاخوری نمک را در حدود یک لیتر آب کاملا حل کرده و غوره ها را به مدت 24 ساعت در این محلول قرار دهید.(این عمل به تثبیت رنگ سبز آن کمک می کند؛ در غیر این صورت بعد از مدتی رنگ غوره ها تغییر پیدا می کند.)
سپس آنها را داخل صافی بریزید و چند بار با آب سرد بشویید.
غوره ها را روی پارچه ای پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
در ظرف مورد نظر که دهانه آن باید کوچک باشد، غوره ها را می ریزیم و یک لیتر آب غوره و 3-2 قاشق نمک را با هم مخلوط می کنیم و روی غوره ها می ریزیم تا به طور کامل روی آن را بپوشاند.
درب ظرف را به طور کامل می بندیم و در جای خنک نگهداری می کنیم.
در این مقاله با 5 روش طرز تهیه ترشی غوره آشنا شدید امیدوارم این ترشی خوشمزه را تهیه کنید و لذت ببرید .