طرز تهیه ترشی لبو:ترشی لبو یک گزینه مناسب برای تزیین غذاها و سفره آرایی می باشد.علاوه بر آن این ترشی پر از خاصیت هم هست.
پاییز و زمستان بهترین زمان برای درست کردن انواع ترشی است.مخصوصا ترشی لبو یا چغندر قرمز.
فهرست موضوعات این صفحه
در این مطلب با طرز تهیه ترشی لبوی ساده و خوشمزه و همچنین طرز تهیه ترشی لبو و انار و خواص ترشی لبو، آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
لبو ۱ کیلو
فلفل سیاه ۱ق غ
نمک ۱ق غ
سیاه دانه ۱ق غ
۲ لیوان سرکه
آب لبو پخته شده ۱ لیوان
سیر 3 حبه (دلخواه)
طرز تهیه ترشی لبو :
لبو ها را پخته و پوست آن را میگیریم و به اندازه دلخواه خرد میکنیم(یا قالب میزنیم به شکل های دلخواه)
نمک و فلفل و سیاه دانه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
سیر ها را نیز خرد کرده و اضافه میکنیم .
خرید ترشی تک نفره با بهترین قیمت مخصوص مهمانی ها و مجالس کلیک کنید .
آب لبو را به لبو ها اضافه کرده و در آخر سرکه را نیز اضافه میکنیم و مواد اماده شده را داخل شیشه مورد نظر که از قبل استریل کردیم میریزم.
ترشی ما بعد از یک هفته آماده مصرف است.
طرز تهیه ترشی لبو و انار:
مواد لازم :
لبو ۱ کیلو
انار دو عدد
آب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه
شکر یا عسل ۳ تا ۴ ق.غ
طرز تهیه ترشی لبو و انار:
لبو ها را تمیز بشویید و در یک قابلمه پر آب قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
(لبو ها به اندازه ای پخته شود که کمی سفت باشد و زیاد شل نشود )
پوست لبو ها را جدا کرده و به صورت خلالی خرد میکنیم .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
انارها را از پوست جدا کرده .
داخل شیشه که از قبل آماده و استریل کردیم یک لایه لبو و یک لایه دانه های انار را میریزیم و تا پر شدن شیشه ادامه میدهیم .
آب لبو و سرکه و شکر را مخلوط کرده و روی لبوها داخل شیشه میریزم.
درب شیشه را محکم کرده و در جای خنک قرار میدهیم .
نکته:
آب لبو منظور همان آبی که لبو ها داخل آن پخته شده است.
لبوها را با پوست بپزید تا رنگ خودش رو بیشتر حفظ کنه .
این ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف میباشد .
لبو هارا خیلی نپزید تا نرم نرم بشن .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی سُنَّت کالا
ماندگاری ترشی لبو داخل یخچال ۲۰ روز میباشد .
این ترشی به نمک نیاز ندارد.
اگر از انار شیرین استفاده کنید بهتر است .
اگر از سرکه به تنهایی استفاده کنید ترشی شما طعم تند و تیزی میگیرد.
سرکه نیازی به جوشاندن ندارد .
خواص ترشی لبو:
لبو حاوی آهن، اسید فولیک و ویتامین C است، به همین دلیل از بروز کم خونی جلوگیری کرده و مصرف آن به خانمها توصیه میشود.
خوردن ترشی لبو خوشمزه اشتها را تحریک می کند و برای افراد لاغر و کسانی که می خواهند وزن اضافه کنند مفید است.
مصرف لبو به صورت پخته، رعشه را برطرف میکند.
لبو یک پاک کننده عالی برای کبد ، کلیه ها و کیسه صفرا میباشد.
مصرف لبو در هوای خشک و سرد زمستان مفید است. به خصوص برای افراد مسن بسیار توصیه می شود.
لبو حاوی بتاکاروتن هست که در معده به ویتامین A تبدیل می شود. مصرف لبو با هویج برای دفع سنگ صفرا مفید است.
محققان دانشگاه ویک فارست دریافته اند که نوشیدن آب لبو می تواند اکسیژن رسانی به مغز را بهبود بخشد و پیشرفت علائم زوال عقل را در افراد مسن به تاخیر بیندازد.
رنگ خاص لبو بهخاطر وجود «بتالائین» است. بتالائین از آنتیاکسیدانهای محلول در آب است.بتالائین میتواند از سلولهای سالم در برابر آثار مخرب برخی داروهای درمان سرطان محافظت بکند.
عصارهی لبو میتواند کلسترول کل و تریگلیسرید را کاهش و کلسترول خوب را افزایش بدهد.
کولین جزء بسیار مهم و ارزشمندی در لبو است که به خواب ، حرکات ماهیچه ها ، یادگیری و حافظه کمک می کند.
یکی دیگر از خواص لبو کمک به دفع و بهبود هضم است. لبو یکی از غذاهای غنی از فیبر است، بنابراین می تواند در پیشگیری از یبوست موثر باشد.
آب لبو بهترین نوشیدنی است که بدن را تقویت کرده و سموم بدن را دفع میکند.