راحتترین روش پخت پلو آلبالو مجلسی که یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار است که دستور پخت های متفاوتی دارد ما در این مقاله یکی از راحتترین روشهای پخت را برای شما عزیزان در ادامه آورده ایم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم :
برنج | چهار پیمانه |
مربای آلبالو | 300 گرم |
فیله مرغ | 500 گرم |
پیاز | یک عدد |
نمک و فلفل | برای طعم دادن |
روغن و زعفران | به مقدار لازم |
آلبالو و خلال پسته | برای تزیین و سرو غذا |
آلبالو از جمله میوههای پرطرفداری است که در نوشیدنیها و خوراکیهای متعددی از آن استفاده میشود.
از آب و شربت آلبالو گرفته تا مربای آلبالو. حاصل ترکیب آلبالو با برنج که پای ثابت اکثر غذاهای ایرانی است، غذایی خوشمزه به نام آلبالو پلو است.
پلو آلبالو را میتوان به دو روش تهیه کرد؛ پختن آلبالو پلو با آلبالو و شکر و یا تهیه آلبالو پلو با مربای آلبالو.
در ادامه به معرفی طرز تهیه آلبالو پلو با مربای آلبالو بپردازیم.
مراحل تهیه و راحتترین روش پخت پلو آلبالو
۱) ابتدا برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲) کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود (نان یا سیب زمینی) را در کف آن قرار دهید.
۳) روی ته دیگ یک لایه برنج بریزید و روی آن یک لایه از مربای آلبالو و این کار را تا تمام شدن برنج و مربای آلبالو ادامه دهید.
در آخر کمی از شهد آلبالو را با روغن مخلوط کنید و روی برنج اضافه کنید.
۴) یک کفگیر از برنج سفید را در ظرفی ریخته و با زعفرانی که در آب جوش حل شده و دو قاشق روغن مخلوط کنید و بگذارید روی برنج تا دم بکشد.
۵) در حین دم کشیدن برنج، فیله مرغ را با پیاز، فلفل و نمک در ماهیتابه سرخ کنید.
۶) ابتدا برنج دم کشیده را در سینی بکشید، سپس روی آن را با فیله مرغ، برنج زعفرانی، آلبالو و خلال پسته تزیین کنید و آلبالو پلو را برای میهمانان خود سرو کنید.
نکته :
این دستور پخت مناسب برای 4 نفر میباشد
در این روش پخت پلو آلبالو به جای استفاده از مرغ میتوانید از گوشت چرخ کرده قلقلی نیز استفاده کنید .
در روش دیگر میتوانید ران مرغ را به صورت کامل ،با پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل و زعفران بپزید و بعد کنار ظرف پلو آلبالو قرار دهید ..