تو این مقاله میخوام بهتون دستور پخت رولت خامه ای خانگی خوشمزه و آسون رو یاد بدم .
رولت خامهای یک دسر بسیار خوشمزه است که بر خلاف ظاهر پیچیده، خیلی سریع و راحت آماده میشود.
به دلیل همین محبوبیت خاصی دارد .رولت خامه ای با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود .
که از محبوب ترین دستورهای این شیرینی می توان به رولت ساده، رولت شکلاتی، رولت نسکافه ای و … اشاره کرد، البته این دستورها تفاوت زیادی با هم ندارند و معمولا مواد طعم دهنده دلخواه به خامه یا نان رولت اضافه می شود.
فهرست موضوعات این صفحه
مواد لازم رولت خامه ای :
تخم مرغ 4 عدد
آرد 1 لیوان
شکر 1 لیوان سر خالی
وانیل 1 ق چای خوری
بکینگ پودر 1 ق چای خوری
آب 2 ق غذاخوری
عسل 1 ق غذا خوری
خامه قنادی یا خامه صبحانه 500 گرمی
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن به مدت 10 دقیقه بزنید تاحجمش 2 برابر شود و به رنک کرمی در بیاید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید این کار باعث میشود تا آرد سبک شده و بافت کیک خیلی نازکتر و لطیفتر شود.
آرد و بیکینگ پودر را به تخم مرغها اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک چوبی یا پلاستیکی در حدی که با هم مخلوط شوند مواد را در یک جهت مخلوط کنید .
نکته:
توی این مرحله مواد رو زیاد بههم نزنید. این کار باعث میشه پف مواد از بین برود و مواد آبکی شود.
ته سینی فر را با کاغذ روغنی کاور کنید و مواد را به آرامی روی کاغذ روغنی بریزید.
با کمک لیسک سطح مواد را صاف کنید؛
دقت داشته باشید مواد با قطر یکسان ته سینی پهن و صاف شود،
چون اگر جایی از مواد نازکتر یا ضخیمتر باشد در حین پخت یا میسوزد یا مغز پخت نمیشود.
در اصول پخت رولت خامه ای، فر حتماً باید از قبل گرم شده باشد. این امر با مدت زمان پخت و پفکردن کیک رابطه مستقیم دارد.
حالا سینیفر را در طبقه سوم با حرارت 200 درجه، مدت زمان تقریبی بین هفت تا ده دقیقه قرار میدهیم تا کیک نازک ما پخته شود.
قطعاً اندازه و تعداد طبقات و نحوههای پخت در فرهای مختلف متفاوت هستند.
برای سفارش آنلاین ، زیتون شور با تخفیفات ویژه کلیک کنید
موضوعی کاملاً تجربی که به شناخت شما از پخت مواد در فر بازمیگردد.
اما در تمامی حالتها جدا از نوع فر، شما میتوانید با بررسی مدام، از پخت رولت خود اطمینان حاصل کنید.
دائماً رولت را بررسی کنید و پیش از آن که بیش از حد خشک شود یا بسوزد آن را از فر خارج کنید.
با توجه به قطر کم این کیک امکان سوختن آن زیاد است
پس اگر برای اولین بار پخت رولت خامهایرا تجربه میکنید حتماً در این مرحله وسواس بیشتری به خرج دهید.
نکته:
بهمحض خارج کردن کیک بهآرامی اونرو رول کنید.
در این مرحله سرعت عمل داشتن بسیار مهم است.
زمانی که کیک را از فر خارج کردید به آرامی با کمک دستکش یا دستمال نخی آشپزخانه،
شروع به رول کردن کیک رولت خامه ای کنید و بعد زمان دهید تا کیک خنک شود.
در این کار وسواس بهخرج دهید زیرا اگر کیک خنک شود ممکن است بافت آن شکننده شود و بعد به صورت یکدست قابل رول کردن نباشد.
پس تا زمانی که داغ است این مرحله را انجام میدهیم تا رولت خوش فرمتر و زیباتری داشته باشیم.
خرید ترشی تک نفره با بهترین قیمت مخصوص مهمانی ها و مجالس کلیک کنید
حال زمانی که رولت کاملاً خنک شد.
به آرامی کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و خامه فرمگرفته قنادی را با لیسک روی سطح آن بهصورت یکنواخت پهن میکنیم.
نکته رولت خامه ای:
در این مرحله رولت خامه ای باید کاملاً خنک شده باشد.
چون اگر هنوز حتی مقداری گرم باشد، زمانی که خامه را روی سطح آن پهن میکنید خامه آب میشود و کل زحمات شما از بین میرود.
سعی کنید به مقدار بیشتری از خامه استفاده کنید
چون وقتی به کیک خامه ای استراحت میدهید کمی از رطوبت خامه جذب کیک میشود .
پس اگر از خامه ی کمی استفاده کرده باشید کیک شما خشک شده و نرمی خود را از دست میدهد.
در این مرحله با توجه به ذائقه شخصی خودتان یا مهمانهاتون،
میتونید پودر دارچین یا تکههای کوچک اسلایس شده میوه،
یا مغزهای مختلف را روی سطح خامه ریخته و بهآرامی (از همان جهت قبل) شروع به رول کردن کنید.
نکته مهم تهیه رولت با خامه صبحانه:
به جای خامه قنادی میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید .
1 پاکت خامه 200 گرم را با 3 ق غذاخوری شکر و یک قاشق چای خوری وانیل داخل ظرف ریخته و به مدت 10 دقیقه با همزن برقی میزنیم .
تا به حالت پف کرده در بیاید و بعد به مدت 10 دقیقه داخل یخچال گذاشته تا کمی خنک بشود و بعد از آن استفاده کنید .
خرید ترشی تک نفره با بهترین قیمت مخصوص مهمانی ها و مجالس کلیک کنید
دستور پخت رولت خامه ای خانگی لذیذ و جذاب ما بههمین راحتی به پایان رسید.
بهتر است چند ساعتی درون یخچال بماند تا رطوبت خامه به کیک منتقل شود و بافت رولت نرمتر شود.
برای تزیین سطح رولت میتوان از شکلات مایع یا خامه فرمگرفته، حتی میوههای دلخواه کمک گرفت. این بخش کاملاً سلیقهای است.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه و حتما این کیک خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید