فهرست موضوعات این صفحه
طرز تهیه ترشی کلم قرمز:
خواص کلم + آموزش ترشی :ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های پرطرفدار ایرانی است که برخلاف سایر ترشی ها در همه فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد.
خریدآنلاین ترشی گل کلم با بهترین قیمت مخصوص مهمانی ها و مجالس کلیک کنید .
این ترشی خوشمزه یکی از پرکاربردترین ترشی های ایرانی است که امروزه همراه با انواع غذاهای سنتی و فست فودها سرو می شود.
شما همچنین می توانید از آب این ترشی در سس سالاد نیز استفاده کنید.
مواد لازم ترشی کلم قرمز:
کلم قرمز متوسط | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
سرکه قرمز | به اندازه کافی |
فلفل سبز | 2 عدد |
نمک | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز:
ابتدا کلم راشسته و آن را به چهار قسمت برش بزنید.
در ادامه با یک دستمال تمیز برگ های کلم قرمز را به طور کامل خشک می کنیم،
و به صورت نوارهای باریک برش می زنیم.
حدود یک قاشق غذا خوری نمک روی کلم ها بریزید.
پس از اضافه کردن نمک ، کلم قرمز ها را با دست خوب مخلوط می کنیم تا نمک به تمام قسمت های آن برسد
سپس یک سلفون روی درب قابلمه می کشیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خوب استراحت کنند.
در یک ظرف شیشه ای تمیز مقداری از کلم ها را بریزید.
دو حبه سیر را پوست بگیرید و سپس بشورید و روی کلم ها بگذارید.
2 عددفلفل سبز را نیز درون ظرف ترشی بگذارید.
در یک ظرف یک لیوان سرکه بریزید.
نصف لیوان آب جوش را به سرکه اضافه کنید.
و به اندازه ای از ترکیب آب و سرکه اضافه می کنیم که به اندازه یک بند انگشت روی کلم قرمز ها را بگیرد.
درب شیشه ترشی را بگذارید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
پس از گذشت یک هفته ترشی کلم قرمز ما آماده است و می توانیم از آن استفاده کنیم.
خواص کلم قرمز :
در دنیای میوهها و سبزیها، رنگ قرمز یعنی سلامت. به این دلیل که نشاندهندهی وجود آنتیاکسیدانهای مهم در خوراکی مورد نظر است.
کلم قرمز نیز سرشار از آنتوسیانین هاست که آنتی اکسیدان محسوب می شوند
کلم قرمز فواید دیگری نیز دارد. در این مطلب شما را با فواید این گنجینه سلامتی آشنا می کنیم.
منبع ویتامین C
کلم سرشار از ویتامین C است. این ویتامین نوع دیگری از آنتی اکسیدان است. به همین دلیل خوردن کلم می تواند نیاز بدن به این ویتامین مهم را تامین کند.
کلم قرمز برای تقویت چشمها
این کلم خوشرنگ به دلیل دارا بودن دو ترکیب فوق العاده یعنی لوتئین و زئاکسانتین برای بهبود سلامت چشمها مفید است. این دو ماده به طور طبیعی از شبکیه چشم در برابر اشعه های ماورای بنفش محافظت می کنند.
جلوگیری از سرطان
یکی از مهم ترین وظایف کلم قرمز، نقش آن در پیش گیری از سرطان است.سطح بالای آنتی اکسیدانی آن مثل آنتوسیانین ها و ایندول ها، آن را به شدت به عنوان یک تدبیر پیشگیرانه مهم می سازند. این در واقع همان چیزی است که رنگ بنفش از آن می اید، چون برخی از این مواد فوتو شیمیایی به طور معمول در این رنگ ظاهر می شوند.
رنگ غنی آن نشان از این است که این سبزی چقدر برای سلامت کلی شما قدرتمند هستند.کلم بنفش به کاهش سرطان پستان در زنان کمک می کند و همچنین ویتامین A آن با کاهش احتمال ابتلا به سرطان ریه مربوط می شود.
کلم قرمز برای کاهش کلسترول خون
کلم قرمز به کاهش کلسترول و اسید اوریک در بدن کمک می کند. زیرا حاوی مقدار زیادی گوگرد است. کلم قرمز سرشار از فیبر است و بنابراین به بدن کمک می کند کلسترول موجود در مواد غذایی مصرفی را جذب کند.
آنتی اکسیدان های موجود در کلم قرمز به تجزیه بافت چربی و تولید انرژی زیادی برای بدن کمک می کند. بنابراین برای افزایش سلامت عمومی بدن از این کلم خوشمزه غافل نشوید.
مبارزه با پوکی استخوان
ویتامین K در این گیاه علاوه برلخته کردن خون، درد و خون ریزی بیش از حد در دوران ماهانه را کاهش میدهد و با پوکی استخوان مبارزه میکند.
کلم قرمز برای داشتن پوستی سالم
این گیاه به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدان در سلامت پوست بسیار موثر است. همان طور که اشاره شد، کلم قرمز منبع غنی از ویتامین C و ویتامین k است و رنگ قرمز آن موجب میشود تا نسبت به کلم سبز اثرات درمانی بیشتری داشته باشند.
همچنین مصرف این گیاه به دلیل ترکیب آنتیاکسیدانهای موجود در آن به شفافیت و لطافت پوست کمک شایانی خواهد کرد.
کاهش علائم پیری
پیری دیر یا زود اتفاق می افتد. مهمترین کاری که می توانیم انجام دهیم این است که آن را به تعویق بیندازیم. آب کلم قرمز حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین های C، E و A است که به مرطوب شدن پوست و تقویت و حفظ شفافیت طبیعی آن کمک می کند. این ماده مغذی در تولید کلاژن نیز نقش دارد که خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد. تولید کلاژن باعث سلامت پوست و ماهیچه ها می شود.
کلم قرمز برای کاهش وزن
کلم قرمز کالری کمی دارد اما دارای فیبر رژیمی و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. اساساً به این معنی است که به شما کمک می کند وزن بیشتری کم کنید و احساس سیری کنید، بدون اینکه شما را به خوردن بیشتر یا پرخوری تشویق کند.