فواید مصرف ترشیجات:در نگاه اول ممکن است شما تصور نکنید که هر نوع مواد غذایی که در سرکه مخلوط شده حاوی مقدار زیادی مواد مغذی باشد، اما کاملا خلاف این است.
فواید ترشی بسیار است.
هر موادی که برای تهیه ترشی استفاده شده است،
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور
حاوی تقریبا همان محتوای تغذیه ای است که قبل از تهیه ترشی بوده است.
آنها غنی از ترکیبات آنتی اکسیدان ها، پروبیوتیک ها،
ویتامین هاو مواد معدنی می باشند و قرن هاست که به عنوان بخشی از رژیم غذایی که “سالم” است ثبت شده اند.
فهرست موضوعات این صفحه
سرکه، حرف اول را در خاصیت میزند
بخش اصلی و وجه مشترک تمام ترشیها حضور سرکه است. سرکه بر اثر تخمیر قند میوهها به وسیله باکتری تولید میشود.
سرکه اسید استیک دارد و این ماده با تغییر PH محیط از رشد میکروارگانیسمها جلوگیری میکند و جلوی فساد خوراکیها را میگیرد.
خود سرکه بر اثر تخمیر به وجود میآید و مقدار زیادی از خواص خوراکیهای تخمیری مثل آنتی اکسیدان را داراست.
باکتریهای مفید که باعث تخمیر غذاها میشوند
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
موجب به وجود آمدن ترکیبات شیمیایی خاصی شده که برای سلامت مفید هستند.
تحقیقات جدید نشان داده مصرف روزانه ۲۰ میلی لیتر سرکه چه به تنهایی و چه به صورت مخلوط با غذاها مثل ترشی یا سالاد،
باعث کاهش اندکس گلیسمی مواد غذایی که کربوهیدرات دارند، میشود.
کاهش اندکس گلیسمی چه در افراد دیابتی و چه غیر دیابتی باعث میشود قندخون در بدن به آهستگی بالا برود.
اسید سیتریک موجود در سرکه جذب کلسیم را بهبود میبخشد و در افزایش سوخت و ساز بدن موثر است.
سرکه میتواند باکتریهای مضر دستگاه گوارش را از بین ببرد و از بروز گاز معده جلوگیری کند.
علاوه بر این سرکه به عملکرد سم زدایی کبد هم کمک میکند و صفرا را از بین میبرد.
فواید مصرف ترشی و ترشیجات در طب سنتی و مدرن
کاهش قند خون
سرکه برای تهیه ترشیجات به کار می رود . سرکه به خصوص سرکه سیب قند خون را کاهش می دهد و بعد از صرف غذا سبب کند کردن جذب کربوهیدرات ها شده و از افزایش قند خون جلوگیری می کند.
شما میتوانید خیارشور تک نفره با تخفیفات فوق العاده از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور خرید کنید .
خواص تغذیه ای فراوان
یکی از مواد مفیدی که در تهیه ترشی بکار می روند ، از سبزیجات و میوه جات هستند که خواص تغذیه ای فراوانی دارند.
در تهیه ترشیجات از حرارت استفاده نمی شود بنابراین خواص تغذیه ای آنها حفظ می شود.
ترشی برای چی خوبه؟
بخش اصلی و وجه مشترک تمام ترشیها حضور سرکه است
اسید سیتریک موجود در سرکه جذب کلسیم را بهبود میبخشد و در افزایش سوخت و ساز بدن موثر است.
سرکه میتواند باکتریهای مضر دستگاه گوارش را از بین ببرد و از بروز گاز معده جلوگیری کند.
علاوه بر این سرکه به عملکرد سم زدایی کبد هم کمک میکند و صفرا را از بین میبرد.
طعم ترش ترشیجات می تواند در اثر اسید تولیدشده در طی تخمیر باشد .
فرآیند تخمیر در اثر فعالیت باکتری های لاکتوباسیل می باشد که سبب تولید ویتامین های گروه ب که بر سلامتی دستگاه گوارش نقش زیادی دارند ، می شود.
کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای
فرایند تخمیر در تهیه ترشی موجب کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای ،
کاهش 87 درصدی نیترات طبیعی موجود در کلم و 70 درصدی اسید اگزالیک چغندر و شکسته شدن فیتات ها می شود .
این فرایند به افزایش جذب مواد معنی ، نرمال شدن سطح اسید معده ، جذب پروتئین و آهن کمک می کند و سبب رشد فلور طبیعی می شود.
متعادل کردن میزان اسید معده
ترشی جات جزو مهمترین غذاهای تخمیر شده هستند .
غذاهای تخمیر شده با متعادل کردن میزان اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش بدن کمک می کنند
و باعث می شوند روده مواد مغذی بیشتری را جذب کند .
تخمیر طبیعی مواد غذایی، مواد مغذی را حفظ می کند و غذا را به شکل قابل هضم تر می شکند .
فواید مصرف ترشیجات جلوگیری از ابتلا به برخی از سرطان ها
ترشی خاصیت گندزدایی دارد .
در فرآیند عمل آمدن ترشی و تخمیر آن مواد جدیدی مانند آنتی اکسیدان به وجود می آیند
که می توانند برای بدن مفید باشند از برخی سرطان ها جلوگیری کنند.
فواید مصرف ترشیجات کاهش چربی خون
مصرف ترشیجات به مقدار بسیار کم در کاهش چربی خون موثر است .
که با نیم قرن تجربه در تولید و فروش انواع ترشی جات شوری جات و دسر و دورچین غذا
انواع زیتون سیر خیارشور مخصوص سفره ها رستوران ها، فست فود ها، سلف های غذا خوری
بصورت مستقیم از درب کارخانه و تحویل آنی خرید ترشی عمده به آسان ترین و راحترین روش ممکن با تخفیفات ویژه.