طرز تهیه ترشی بادمجان فوری ، یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان
بادمجان قلمی | یک کیلوگرم |
سیر | 400 گرم |
سبزی ترشی(جعفری، نعنا، ترخون و سبزیهای معطرخرد شده) | 100 گرم |
سبزی خشک معطر محلی | به مقدار لازم |
فلفل سبز تند | چند عدد به دلخواه |
سرکه قرمز | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
سیاه دانه، گلپر، فلفل قرمز و سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی بادمجان فوری
مرحله اول
سر و ته بادمجانها را جدا کنید و آنها را به قطعات درشت تقسیم کنید.
مرحله دوم
حبههای سیر را پوست کنده و آنها را له کنید.
مرحله سوم
یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید، بادمجانها و مقداری از سرکه و نمک را داخل قابلمه بریزید. ظرف را روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بجوشند. تست کنید که بادمجانها نیم پز شده باشند و خامی آنها از بین رفته باشد.
مرحله چهارم
بادمجانها را از سرکه خارج کنید و در یک آبکش بریزید تا سرکه اضافی آن خارج شود.
مرحله پنجم
پس از آنکه دمای بادمجانها پایین آمد آنها را لایه لایه داخل شیشهای که از قبل برای ترشی در نظر گرفتهاید بریزید.
بین هر لایه از بادمجان، سیر، سبزی خشک، سبزی ترشی اضافه کنید. در نهایت، روی لایه ابتدایی ترشی چند عدد فلفل تند خرد کنید. میزان تند بودن ترشی بادمجان به سلیقه شما بستگی دارد.
مرحله ششم
حالا نوبت آن است که مخلوطی از سرکه و مقدار کمی نمک را به شیشه ترشی اضافه کنید. در شیشه را کاملا محکم کنید و مطمئن شوید که هوا داخل آن نمیشود.
مرحله هفتم
به مدت 7 روز شیشه ترشی را در فضایی مانند کابینت نگهداری کنید.
در مدت هرزگاهی میزان سرکه آنرا چک کنید. اگر سرکه کم شده بود مجدد به مخلوط ترشی اضافه کنید تا سر آن پر شود.
پس از این مدت میتوانید ترشی بادمجان را به یخچال منتقل کنید.
ترشی برای مصرف در کنار غذاهای لذیذ شما آماده است.
نکاتی برای بهتر شدن طعم ترشی
در هنگام پخت بادمجان مراقب باشید که آنها را له نکنید.
این ترشی هر قدر بیشتر در یخچال بماند طعم نهایی آن بهتر میشود.
شما به این ترکیب میتوانید هویج هم اضافه کنید.
در اضافه کردن نمک به ترشی دقت کنید، چون نمک بیش از حد طعم آنرا از بین میبرد.
اضافه کردن میزان سیر یا فلفل کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.