ترشی زردآلو ملس از ترشی های جذاب، زیبا و خوشمزه با طعمی خاص است که در بین ترشی ها محبوبیت دارد .
زردآلو دارای خواصی چون کاهش کلسترول خون، مفید برای قلب، تقویت استخوان ها و منبع فسفر، منیزیم، مس، منگنز و پتاسیم می باشد.
وجود فیبر بالا در این میوه باعث رفع یبوست می شود. برای یاد گرفتن این ترشی مفید تا بتوانید از فواید زردآلو در کل سال استفاده کنید با ما همراه باشید.
فهرست موضوعات این صفحه
مواد لازم ترشی زردآلو ملس:
زردآلو | 5کیلوگرم |
سرکه محلی یا سرکه قرمز و آب | 2 لیتر |
نمک دریایی | 1/2 قاشق چای خوری |
شکر | 500 گرم |
فلفل چیلی | 10 دانه |
زردچوبه | 2 قاشق غذا خوری |
سیر میکس شده | 500 گرم |
ادویه ترشی(زیره سیاه و سبز،تخم سیاه دانه،تخم گشنیز،گلپر،نعنا خشک) | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ترشی زردآلو:
سرکه و آب را روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید .
زردآلوها را شسته و خشک میکنیم.سپس زردالوها را به دو نیم تقسیم میکنیم .سپس داخل سرکه ها ریخته به مدت 2 دقیقه تا زردآلوها کمی نرم شوند .
سپس شکر و نمک دریایی و فلفل ها و زردچوبه و بقیه ادویه ترشی را اضافه میکنیم.
نکته:
نباید زردآلوها را بیش از حد بجوشانیم چون له شده و ترشی ما را خراب میکند .
حالا سیر های میکس شده را اضافه و مخلوط میکنیم.
سپس به ترشی زمان داده تا سرد شود. بعد از ترشی ها را در ظرف تمیز و خشکی که از قبل آماده کرده ایم میریزیم.
سایر نکات مهم ترشی زردآلو ملس:
سرکه را به صورت اختیاری میتوانید محلی یا قرمز بریزید.
نمک دریایی رو میتوانید حذف کنید مشکلی پیش نمیاید.
کم و زیاد مقدار فلفل به ذایقه شما بستگی دارد .
همانطور که گفته شد ترشی نباید له بشود فقط لعاب داشته باشد.
آب اختیاری هست اگر خیلی ترش دوست ندارید آب رو اضافه کنید .