کالباس خانگی ساده : کالباس یکی از خوشمزه ترین خوراکی های مورد استفاده در تهیه پیتزا و ساندویچ های خوشمزه مختلف است.
اما گاهی اوقات ما از خرید اجتناب می کنیم زیرا ما در مورد بهداشت چنین محصولاتی اطمینان نداریم.
با تهیه کالباس خانگی می توانید غذاهای محبوبی مثل پیتزا مخلوط ، اسنک کالباس ، ساندویچ کالباس و … را با سالم ترین مواد غذایی تهیه کنید. این کالباس سالم و خانگی را می توانید در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.
در این مقاله ما راحت ترین روش تهیه کالباس را به شما معرفی کرده ایم امیدوارم از این روش استفاده کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم :
سیر | 3 حبه |
قارچ بزرگ | ۴ عدد |
هویج متوسط | 1 عدد |
سینه مرغ کامل | 1 عدد |
آرد گندم | یک چهارم لیوان |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
دارچین ، هل و جوز هندی | به اندازه کافی |
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه | اندازه کافی |
آویشن | به اندازه کافی |
پسته | (به دلخواه)به میزان لازم |
چگونه کالباس خانگی ساده درست کنیم؟
ابتدا سینه مرغ را به همراه سیر ها دو مرتبه چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه تمام ادویه ها را اضافه کنید.
روغن مایع را نیز به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید.
در این مرحله مواد موجود در کاسه را یک مرتبه دیگر چرخ کنید تا به طور کامل یکدست شوند و ادویه ها به خورد مایه کالباس بروند.
پس از اینکه مواد را چرخ کردید آرد را کم کم اضافه کنید و مایه کالباس را کمی ورز دهید.
در مرحله بعدی
هویج را آبپز کنید و به صورت حلقه ای یا نگینی ریز خرد کنید. قارچ را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و کمی بخارپز کنید و به همراه هویج به مایه کالباس اضافه کنید.
در این مرحله اگر مایه کالباس شل بود کمی آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خودش را بگیرد.
پس از اینکه مایه کالباس آماده شد آنرا روی سلفون یا فویل پهن کنید و مانند شکلات محکم بپچانید تا شکل رول به خود بگیرد.
پس از اینکه رول کالباس آماده شد چند دور دیگر سلفون یا فویل دور آن بپیچید تا در زمان پخت ، آب به داخل ان نفوذ نکند.
خرید زیتون در بسته بندی تک نفره با طعمی بی نظیر مناسب مهمانی ها و مجالس از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور کلیک کنید .
یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
سپس رول کالباس را در یک ظرف فلزی کوچکتر قرار دهید و داخل آب جوش قرار دهید ( مانند روش بنماری ). کالباس باید به مدت یک ساعت در این حالت بماند تا به طور کامل بپزد.
پس از اینکه کالباس آماده شد اجازه دهید خنک شود سپس آنرا در فریزر نگهداری کنید.
کالباس گوشت
برای تهیه کالباس گوشت کافیست گوشت مرغ را از لیست مواد حذف کنید و به جای آن از ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده دارای چربی بسیار کم استفاده کنید. برای پخت کالباس گوشت حدودا ۳۰ دقیقه بیشتر از کالباس مرغ زمان نیاز است.
سلفون مخصوص کالباس
برای پخت کالباس سعی کنید از سلفون معمولی استفاده نکنید چون می تواند باعث تولید مواد سمی شود. بهتر است با مراجعه به فروشگاه های لوزام شیرینی فروشی کاور مخصوص کالباس یا سلفون مخصوص کالباس تهیه کنید.
ادویه مخصوص کالباس
کالباس های کارخانه ای به دلیل وجود ادویه ها مختلف طعم بسیار خوب و خوشایندی دارند اگر شما هم می خواهید کالباسی با طعم کالباس های کارخانه ای تهیه کنید باید از ادویه های متنوعی استفاده کنید. ادویه مخصوص کالباس متشکل از دارچین، هل، جوزهندی، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پودر سیر و پودر تخم گشنیز می باشد.
۱ دیدگاه
عالی بود من از این دستور استفاده کردم کالباس خیلی خوشمزه ای درست کردم خیلی ساده توضیح دادید ممنون