طرز تهیه ترشی لیته بادمجان یک ترشی لذیذ و یک کنار غذای محبوب است علاوه بر این به علت محتویات داخلش خواص زیادی را هم داراست.
بادمجان این ماده ی غذایی پر خاصیت، هم در غذا استفاده میشود و هم به عنوان ترشی.
ترشی بادمجان سُنَّت یکی از پرطرفدارترین ترشی هاست و کمتر کسی است که دوستش نداشته باشد.
و اما اینبار ترشی میرزا بادمجان سُنَّت با اون ترکیب جادوییش که واقعا وسوسه کنندس.
محتویات داخل این ترشی ترکیبی است از بادمجان، کرفس، موسیر، فلفل قرمز، گل کلم، کارامل، سیر و…
محصولات جدید ما را از دست ندید
با ما همراه باشید…
این ترشی در انواع وزن ها و بسته بندی ها در سایت سُنَّت کالا قابل مشاهده و خرید است. در ضمن با خرید اینترنتی از سُنَّت کالا از تخفیفات ویژه ی سُنَّت هم بهرمند شوید.
سُنَّت کالا با استفاده از مرغوبترین مواد اولیه، تنوع بی نظیری از ترشیجات و مزه ها را برای شما مصرف کنندگان عزیز تولید کرده است که شما به راحتی میتوانید بدون واسطه و به صورت عمده و جزء از سایت سُنَّت کالا خرید کنید.
یک خرید اینترنتی آسان و لذتبخش با قیمتی مقرون به صرفه و کیفیتی بالا…
طرزتهیه ترشی لیته بادمجان
مواد لازم:
بادمجان | 2دو کیلو |
زردچوبه | 1یک قاشق غذاخوری |
هویج | نیم کیلو |
گل کلم | نیم کیلو |
سیر | 2دو بوته کامل |
فلفل سوزنی | 10ده عدد |
سبزی معطر( نعنا ترخون وگشنیز ریحان جعفری) | نیم کیلو |
ادویه ترشی(گلپر و تخم گیشنیز و سیاهدانه) | 25 گرم |
نمک | به میزان کافی |
سرکه | به میزان کافی |
راستی!!! بسته بندی های تک نفره سُنَّت را از دست ندید، یک خوشمزه ی بی دردسر!!!
یک پیشنهاد فوق العاده برای جشن ها و دورهمی ها و گزینه ای عالی برای رستوران ها و مجموعه های غذایی، سازمان ها و ارگان ها.
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان
- بادمجان ها را شسته و داخل مقداری سرکه همراه با نمک و ادویه بپزید.
نکته : زردچوبه برای خوشرنگ تر شدن ترشی مصرف میشود و استفاده از آن دلخواه است.
اما در صورت مصرف آن را در داخل مخلوط سرکه و بادمجان بریزید تا جوش بخورد.
نکته : میزان نمک دلخواه است اما در صورت کم استفاده کردن از نمک ترشی کپک میزند. برای این مقدار از مواد حدود 15 گرم نمک کافی است.
- سبزی ها را شسته و بگذارید آب آنها کامل خارج شود و سپس ساطوری کنید.
(حتما از خشک بودن کامل مواد اطمینان حاصل کنید چرا که اگر مواد رطوبت داشته باشند باعث کپک زدن ترشیجات میشود.)
- گل کلم ها را تمیز بشویید و روی یک پارچه ی تمیز قرار دهید تا کاملا خشک شود.
- سیرها را شسته، پوست بکنید و رنده کنید.
هویج ها را هم به همین ترتیب شسته و سپس رنده کنید.
فلفل ها را شسته و خرد کنید و همه ی سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
نکته: میتوانید با استفاده از چرخ گوشت، همه ی مواد را پس از شستن و خشک کردن مخلوط و خرد کنید.
- بادمجان های کبابی یا پخته شده را ساطوری کنید تا کامل له شود و با مواد دیگر مخلوط کنید.
( بادمجان ها را بدون پوست در ترشی استفاده کنید.) - در انتها همه ی مواد را داخل یک ظرف تمیز و خشک ریخته و روی آن را با سرکه بپوشانید.
درب ظرف را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. پس از گذشت 2 روز ترشی میرزا بادمجان شما آماده است. نوش جان.
۲ دیدگاه
میرزابادمجان سنت یه کنارغذای فوق العاده خوشمزه و دل چسبه
نوش جانتون