چطور شله زرد مجلسی فوری درست کنیم ؟طرز تهیه شله زرد که یکی از محبوبترین دسرها و شیرینیجات ایرانی است که در مراسمات مختلفی تهیه میشود .
مخصوصا در مراسمات مذهبی پر طرفدار است .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
زعفران و گلاب موجود در این دسر این خوشمزه ی شیرین را خاص تر کرده است .
پس اگه شما هم میخواین در کمترین زمان به راحتترین روش این دسر را آماده کنید با ما همراه باشید .
فهرست موضوعات این صفحه
مواد لازم برای 25 نفر :
برنج مرغوب ترجیحا نیم دانه و خرد | 5 پیمانه |
آب | 10 پیمانه |
شکر | 10 پیمانه |
خلال بادام | 1 و نیم پیمانه |
کره | به مقدار دلخواه |
زعفران آسیاب و دم شده | 2.5 پیمانه |
پودر هل | 1.5 قاشق چایخوری |
گلاب | 2.5 پیمانه |
خلال پسته، خلال بادام و دارچین برای تزیین | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه شله زرد مجلسی فوری:
مرحله اول؛ خیس کردن و پختن برنج
برنج را بشورید و از شب قبل خیس کنید. برنج را داخل قابلمه بریزید و آب روی آن بریزید. بعد از به جوش آمدن آب و برنج حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی بپزد. برنج باید کاملا بپزد و وا برود و به اصطلاح شفته شود.
مرحله دوم؛ بار گذاشتن شله زرد
بعد از حدود یک ساعت شکر را اضافه کنید.
سپس کره و نصف مقدار زغفران را اضافه میکنیم.
شعله گاز باید بسیار ملایم باشد و شله زرد تا مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
مقدار آب شله زرد بستگی به نوع برنج دارد اگر مقدار آب کم بود می توانید به برنج آب اضافه کنید.
و اگر مقدار آب شله زرد زیاد بود صبر کنید تا آب شله زرد به خوبی بخار شود.
اما یادتان باشد تا قبل از اضافه کردن شکر به برنج به آن آب اضافه نکنید. چون خود شکر آب میاندازد.
مرحله سوم؛ پختن و جا افتادن و تزیین شله زرد
کل زمان لازم برای پخت شلهزرد ۲ تا سه ساعت است. زمانی که شلهزرد به غلظت دلخواهتان رسید هل، بقیه زعفران، گلاب و خلال بادام را اضافه کنید.
در اواسط پخت شله زرد و زمانی که میخواهید شکر را اضافه کنید، بقیه زعفران دم کرده را به شلهزرد اضافه کنید،
تمام زعفران را در این مرحله اضافه نکنید و کمی برای مرحله پایانی باقی بگذارید.
بعد از اینکه شله زرد چند جوش زد و مقداری غلیظتر شد در مرحله آخر گلاب و مقدار باقی مانده زعفران را به شلهزرد اضافه کنید. تزیین شله زرد مجلسی معمولا با دارچین، خلال پسته، خلال بادام و جملات و تصاویر مذهبی است.
خرید ترشی تک نفره با بهترین قیمت مخصوص مهمانی ها و مجالس کلیک کنید .
آموزش تهیه شله زرد با آرد برنج
- مخلوط آرد برنج همراه با آب سرد و شکر. سپس در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید ، آن را به طور مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.
- حالا گلاب، خلال بادام خیس کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس زعفران و هل را اضافه کنید و صبر کنید تا غلظت شلهزرد به حد مناسب برسد.
- اکنون شله زرد را در ظرف مناسبی بکشید و با خلال پسته و دارچین بیارائید.
نکته ها:
- دقت کنید شله زرد را باید از ابتدا مرتب هم بزنید (با قاشق چوبی) تا ته نگیرد.
- در صورتی که شلهزرد سفت شد و خواستید غلظت آن را کم کنید، قدری گلاب به آن بیفزائید.
بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی خرید ترشی عمده و چاشنی های غذای ترش شور شیرین تند و طعم های خاص مخصوص سُنَّت
که با نیم قرن تجربه در تولید و فروش انواع ترشی جات شوری جات و دسر و دورچین غذا
انواع زیتون سیر خیارشور مخصوص سفره ها رستوران ها، فست فود ها، سلف های غذا خوری
بصورت مستقیم از درب کارخانه و تحویل آنی خرید ترشی عمده به آسان ترین و راحترین روش ممکن با تخفیفات ویژه.