سوپ جو مجلسی با شیر و قارچ : سوپ جو همیشه از جمله محبوبترین پیش غذاها بوده است .
سوپ جو هم برای مهمانی ها مناسب هست و هم در رستوران ها نیز پیش غذایی پرطرفدار است .
مطالعات نشان داده است که مصرف جو میتواند سطح قند خون را تا حد زیادی تنظیم کند. مزایای جو برای سلامتی عمدتا مربوط به هشت آمینواسید ضروری است که در آن وجود دارد. این موضوع بدین معناست که جو میتواند یک پروتئین کامل در رژیم غذایی افراد باشد.
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
جو به دلیل داشتن مواد معدنی فراوان میتواند یک داروی مفید برای پیشگیری از بیماری ها و سرماخوردگی در فصل سرما باشد .
سوپ جو به روش های متفاوتی قابل تهیه است .که ما در این مقاله برای شما طرز تهیه سوپ جو به صورت مجلسی با شیر و قارچ را آورده ایم پس با مجله غذایی سُنَّت همراه باشید :
مواد لازم :
جو | 1 لیوان |
فیله سینه مرغ | 3 تکه |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2حبه |
هویج | 2 عدد متوسط |
شیر | 2 لیوان |
قارچ | 250 گرم |
خامه صبحانه( به دلخواه) | 100 گرم |
نمک ،فلفل ،زردچوبه | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوپ جو مجلسی با شیر و قارچ
مرحله اول
ابتدا جو را بشورید و چند ساعت خیس کنید تا موقع پخت حسابی لعاب بیندازد.و زودتر پخته شود .
مرحله دوم
پیاز و هویجها را نگینی خرد کنید.جو، پیاز، تکههای فیله مرغ، نمک و ادویه، سیر، و آب به مقدار لازم (در حدی که روی مواد را بپوشاند) را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا بپزد.
یک ساعت که از پخت گذشت از پخته شدن کامل جو و مرغ اطمینان حاصل کنید سپس تمام مواد قابلمه را در غذاساز یا میکسر میکس کنید.
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی فقط با یک کلیلک
مرحله سوم
حالا هویج نگینی خرد شده را هم اضافه کنید و غلظت سوپ را بسنجید، اگر خیلی غلیظ شده است مقداری دیگر آب اضافه کنید چون سوپ ما هنوز نیاز به پختن دارد .
مرحله چهارم
بعد از اینکه هویج ها پخته شدند شیر را اضافه کنید .درب قابلمه را کامل نبندید چون ممکن است شیر سر ریز شود .
مرحله پنجم
قارچ ها را به صورت اسلایسی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید .و اجازه دهید کمی بجوشد .
مرحله ششم
اگر تمایل به اضافه کردن خامه دارید در این مرحله خامه را نیز به محتویات قابلمه اضافه کنید و کامل مخلوط کنید .در آخر جعفری را به آن اضافه کنید. حدود ده دقیقه بعد سوپ خوشمزه شما آماده است. اگر می خواهید سوپ خیلی غلیط نباشد آنرا پس از چند قُل از روی حرارت بردارید.توجه داشته باشید سوپ شیر هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند سفت تر می شود.
نکات مهم در طرز تهیه سوپ جو مجلسی با شیر و قارچ
سوپ جو مجلسی با شیر و قارچ را به جای جو پوست کنده با جو پرک هم میتوانید درست کنید. اما اگر دوست دارید یک سوپ غلیظ و لعابدار داشته باشید بهتر است از جو پوست کنده استفاده کنید.
می توانید به جای خامه و شیر، سوپ جو را با رب درست کنید . در این صورت دیگر سوپ سفید ندارید و نیازی به میکس کردن سوپ نیست، فقط باید خوب جا بیفتد.
برای سفارش آنلاین ، زیتون شور با تخفیفات ویژه کلیک کنید .
میزان مواد لازم در این دستور برای 6 نفر میباشد اگر میخواهید سوپ جو را برای 3 نفر درست کنید این مقدار مواد را نصف کنید.یا برای مقدار بیشتر ضرب در 2 کنید .
اضافه کردن خامه به سلیقه شما بستگی دارد .
در صورت تمایل میتوانید از ذرت کنسروی نیز داخل سوپ جو اضافه کنید .
اگر سوپ را به صورت پوره شده نمیپسندید میتوانید بعد از پخته شدن سینه مرغ آن را ریش ریش کرده و به بقیه مواد اضافه کنید .و دیگر نیازی به میکس کردن همه ی مواد نیست.
اگر به هر دلیلی سوپتان غلیظ شد میتوانید نصف پیمانه دیگر شیر به آن اضافه کنید. البته توجه داشته باشید که نباید از شیر سرد برای استفاده کرد. بهتر است شیر ولرم باشد.
شما میتوانید به دلخواه سینه مرغ را حذف کنید و سوپ جو را بدون گوشت مرغ آماده کنید .