طرز تهیه شیر برنج مجلسی:شیر برنج از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در عین سادگی و دستور پخت آسانی که دارد بسیار خوشمزه می باشد.
از شیر برنج میتوان به عنوان صبحانه، دسر،شام یا ناهار و حتی در مراسم ها و مناسبت های خاص مذهبی
استفاده کرد .
شیر برنج را بنا به سلیقه میتوان شیرین یا نمکی یا بدون شکر و نمک نیز درست کرد.
مواد لازم:
۱/۳لیوان برنج معطر
۲ لیوان شیر
۴ قاشق خامه
۱ عدد هل
۲ قاشق گلاب
نمک مقداری
۱ قاشق غذاخوری کره
خرید ترشی تک نفره سُنَّت مناسب مهمانی ها و مجالس شما
طرز تهیه شیر برنج مجلسی
مرحله اول:
برای تهیه شیر برنج یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و بخیسانید.
(ظرف شیر برنج باید از مقدار برنج بزرگتر باشد )
مرحله دوم :
برنج را به همراه یک لیوان آب و یک لیوان شیر در قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید ،و اجازه دهید تا برنج بجوشد و لعاب بندازد .
(اگر فقط از شیر استفاده کنید برنج شکوفا نمیشود و سریع غلیظ میشود.)
مرحله سوم :
هل را کوبیده تا عطر آن آزاد شود و در ده دقیقه آخر پخت به شیر برنج اضافه میکنیم.
مرحله چهارم :
بقیه شیر را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم که سر ریز نشود.اجازه میدهیم تا کمی جوشیده و سفت شود .
مرحله پنجم :
در این مرحله گلاب را اضافه میکنیم . شیر برنج ما تقریبا آماده است حرارت را خاموش میکنیم و خامه را به شیر برنج اضافه میکنیم .
مرحله ششم:
شیر برنج را در ظرف پذیرایی بکشید و با گل محمدی تزیین کرده و به دلخواه با شکر یا نمک سرو نمایید.
نکات طلایی در تهیه شیر برنج مجلسی
1.اگر بخواهید شیر برنج را به عنوان دسر تهیه کنید، باید اجازه دهید آب آن کاملا بخار شده و غلیظ تر از همیشه درست شود. سپس آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید و اجازه دهید چند ساعتی داخل یخچال بماند تا سفت شود.
2.در تهیه شیر برنج حتما از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید.
خرید زیتون تک نفره سُنَّت مناسب مهمانی ها و مجالس شما به صورت آنلاین از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور
3.هنگام پخت مرتب مواد را هم بزنید تا شیربرنج ته نگیرد.
4.میتوانید برای شیرین کردن شیر برنج از عسل استفاده کنید.
5.در صورت تهیه شیر برنج با شیره یا مربای گل از اضافه کردن شکر خودداری نماید.
6.برای خوشمزه تر شدن شیر برنج ، خلال پسته و بادام را از شب قبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه تلخی خلال ها گرفته شود.میتوانید از خلال ها داخل شیربرنج و هم برای تزیین استفاده کنید.
7.شیر برنج را تا دو روز میتوانید در یخچال نگهداری کنید اما بهتر است هر چه سریعتر این دسر را مصرف کنید.