ترشی شلغم اسلایسی
یکی از ترشی هایی که میتونید به راحتی درست کنید ترشی شلغم اسلایسی هست.
ترکیب لبو و شلغم توی این ترشی رنگ و طعم بسیار جالبی ایجاد میکنه که باید حتماً امتحانش کنید.
پیشنهاد میدهم ترشی لبو و ترب را هم امتحان کنید.
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی
معمولاً برای تهیه این ترشی علاوه بر شلغم از چند تکه لبو هم استفاده میشه. تا ترشی خوش رنگ بشه. بعد از یک هفته موندن کم کم شلغم هم رنگ قرمزی ترشی رو میگیره.
در واقع وقتی ترشی آماده شد دیگه شلغم و لبو تفاوت زیادی با هم ندارن.
میتوانید از لبو هم استفاده نکنید .به سلیقه شما بستگی دارد .
فهرست موضوعات این صفحه
مواد لازم:
شلغم | 1 کیلو |
لبوی کوچک | 1 عدد به دلخواه |
سیر ورقه شده | 3 حبه |
سرکه سفید | 1 فنجان |
اب | 3 فنجان |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
برگ بو | 1 عدد |
طرز تهیه ترشی شلغم اسلایسی
1- برای تهیه ترشی ابتدا آب را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.سپس نمک و برگ بو را اضافه کنید.
اجازه دهید تا نمک کاملا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب اضافه کنید.
برای سفارش آنلاین ، زیتون شور با تخفیفات ویژه کلیک کنید .
2- شلغم ها و لبو را پوست بکنید و خلالی خرد کنید.(میتوانید به هر مدل دیگری هم خرد کنید )
3- یک شیشه تمیز و بزرگ آماده کنید و شلغم ها، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید.
4- سپس ترکیب آب و سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا روی آن ها را بپوشاند.
5-در شیشه را محکم ببندید و به مدت 3روز در دمای اتاق، در جایی نسبتا خنک، قرار دهید سپس به یخچال منتقل کنید تا ترشی آماده شود.
بعد از این مدت رنگ لبو باعث قرمز شدن شلغم می شود و ترشی شلغم خوش طعم و خوشرنگی خواهید داشت.
نکته های مهم:
– این ترشی را تا چندین هفته می توان در یخچال نگهداری کرد. اما شلغم ها به مرور زمان نرم می شوند و تردی اولیه خود را از دست می دهند. بنابراین بهتر است این ترشی را حداکثر تا 6 هفته مصرف کنید.
– یکی دیگه از گزینه های جذابی که میتونید به این ترشی استفاده کنید گل کلمه. گل کلم هم مثل شلغم رنگ لبو رو جذب میکنه و صورتی میشه.
فواید باور نکردنی ترشی شلغم اسلایسی
ترشی شلغم، مقوی احشاء ، اشتها آور و بی نفخ است.
شلغم یکی از بهترین موادغذایی برای تقویت قوه و بنیه بدن است همچنین یکی از بهترین تقویتکنندههای نیروی جنسی است.
مصرف شلغم افراد را در برابر بیماری های پوستی محافظت می کند و در بهبود جوش صورت موثر است.
افرادی که مبتلا به جوش صورت هستند، چنانچه هر روز مقدار کمی شلغم بخورند نیاز بدن آن ها به گوگرد برطرف شده و در نتیجه جوش صورت آن ها از بین خواهد رفت.
سبزی های شلغمی از قبیل کلم برگی و اسفناج ، جزء گیاهان سبز و پر برگ اند و مشاهده شده ، در بین جمعیتی که این سبزی ها جزء بیشترین مواد غذایی مورد مصرفشان است ، میزان ابتلای آنان به انواع سرطان ها به ویژه سرطان ریه کم بوده است.
خرید ترشی سیر تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
ریشه های نازک شلغم ورم طحال و سوزش ادرار را برطرف می کند، بدین منظور باید ریشه های باریک شلغم را تمیز شسته و پس از خشک کردن بسایید و همراه با کمی عسل میل کنید.
شلغم به دلیل خاصیت ادرار آوری که دارد در درمان سنگ کلیه و دفع این سنگ ها از مجاری ادرار بسیار موثر است. به همین دلیل است که بسیاری از درمانگران در دوره درمان به بیماران مبتلا به سنگ کلیه توصیه می کنند. علاوه بر نوشیدن مایعات، شلغم را نیز در برنامه غذایی خود بگنجانند.
شلغم حاوی فسفر ، کلسیم ، آهن و ویتامین های B , C است و سبب افزایش نیروی جنسی و تقویت عمومی بدن می شود.
آب شلغم به سبب داشتن انسولین گیاهی و ویتامین های مفید برای درمان مرض قند و سنگ مثانه مفید است.
شلغم در تقویت تخمدان ها نقش اساسی دارد و رحم را برای پرورش نوزادی سالم و قوی، تقویت می کند.
شلغم به علت داشتن ویتامین های A , B , C ، بر نور چشم و قدرت بینایی می افزاید.