ترشی زیتون عسلی به راحتی در منزل قابل تهیه می باشد. کافی است قبل از شروع آن فقط زیتون مرغوب در اختیار داشته باشید.
در طرز تهیه زیتون عسلی, عسل از موادی است که به عنوان چاشنی به ترشی اضافه می شود و طعم این ترشی را خوشمزه می کند.
البته به جای عسل از پودر انبه نیز می توان استفاده کرد. این ترشی مخلفات زیادی ندارد و به راحتی قابل تهیه می باشد اما خواص فراوان زیادی دارد.
مواد لازم
- زیتون بدون هسته
- سبزیجات معطر (گشنیز ،ترخون ،جعفری)
- ادویه جات(فلفل و نمک )
- سیر 4 حبه
- آلوئه ورا(به دلخواه)
- هویج 1 عدد کوچک
- رب انار به میزان لازم
- لیمو ترش به میزان لازم
- عسل به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
طرز تهیه زیتون عسلی
در آغاز زیتون ها را در آب خیس کنید تا شوری بیش از حد آن ها گرفته شود.
دقت داشته باشید که زیتون به مدت زیادی در آب نباشد تا طعم مطلوب آن از بین نرود.
زیتون ها را در شیشه مناسبی بریزید. (میزان مواد ترکیبی بر حسب ذائقه شما تعیین می گردد)
- در ادامه هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.
- سیرها را نیز خرد کنید .
- سبزیجات معطر را نیز بشویید و اجازه دهید آب کش شوند.
- سپس سبزی ها را خرد کنید و با بقیه مواد ترکیب کنید و به شیشه حاوی زیتون اضافه کنید.
- حالا در این مرحله از طرز تهیه زیتون عسلی نوبت به اضافه کردن ادویه و لیمو ترش و رب انار رسیده است. در نهایت نیز عسل را به میزان دلخواه اضافه و هم می زنید.
برای سفارش آنلاین ، زیتون عسلی سُنَّت با تخفیفات ویژه کلیک کنید .
- آن گاه سرکه را به مواد اضافه می کنید. طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند.
- در پایان اجازه دهید زیتون عسلی یه مدت بمونه تا مواد به خورد هم بره و رنگ زیتون ها تغییر کنه و نرم بشن بعد از اون زیتون عسلی شما آماده است و میتوانید میل کنید.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 4.3]