چطور اشکنه متفاوت درست کنیم؟:اشکنه از جمله خوراکی های ایرانی می باشد که معمولا با نان سرو میشود ، که دارای تاریخچه بسیار دراز مدت می باشد
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی سُنَّت کالا
این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد ، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید.
مواد لازم اشکنه
تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
گشنیز تازه | 1/2 پیمانه |
شنبلیله خشک | 2 ق غ |
تمر هندی | 3 ق چای خوری |
آرد | 1 ق غ |
زردچوبه و فلفل و نمک | به میزان لازم |
آب | 3 پیمانه |
چطور اشکنه متفاوت درست کنیم؟
طرز تهیه اشکنه
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد پیازها را در قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا پیازها نرم و و طلایی شوند.
بعد به آن کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر زرد چوبه به مشام برسد
بعد از آن سیر رنده شده را اضافه میکنیم .
در مرحله بعد گشنیز را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم .
سپس آرد را اضافه کرده کامل مخلوط میکنیم .
فقط با یک کلیک ترشی محلی با تخفیف ویژه بخر .
در ادامه شنبلیله را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم .در حدی که نسوزد.
در مرحله بعد آب را اضافه میکنیم درب قابلمه را گذاشته تا آب به جوش بیاید .
وقتی آب به جوش آمد فلفل سیاه را اضافه میکنیم.
در آخر تخم مرغ ها را به بقیه مواد اضافه کرده کامل مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم کمی جوش بخورد .
اشکنه را از روی حرارت بردارید و درون آن نان خشک تیلیت کنید و درکنار پیاز و ترشی میل کنید.