طرز تهیه بامیه به سبک قنادی ترد و خوشمزه
مواد لازم برای شربت بامیه
آب ۱۵۰ میلی لیتر
شکر ۲ پیمانه
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو یا جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر بامیه
آرد ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم در دمای محیط
عسل ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد و نصفی
طرز تهیه بامیه به سبک قنادی
مرحله اول
در مرحله اول شربت بامیه را درست میکنیم.
قابلمه ای کوچک را روی حرارت قرار میدهیم شکر را داخل آن میریزیم .آب ،گلاب و آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد با حرارت بالا به جوش بیاید (تا زمانی که مواد به جوش نیامده از هم زدن خودداری کنید )در خلال اینکه مواد میخواد به جوش بیاد با استفاده از قلم مقداری آبلیمو تازه به دیواره قابلمه بزنید تا از شکرک زدن جلوگیری شود .
مرحله دوم
بعد از اینکه همه ی مواد به جوش آمد و شکر ها کامل حل شد پودر هل ، پودر زعفران و گلوکز را اضافه میکنیم (اضافه کردن گلوکز باعث میشه بامیه های شما براق و شکیل تر به نظر بیاد )اگه گلوکز هم نداشتید میشه شربت رو بدون گلوکز درست کنید مشکلی پیش نمیاد.
خرید خرما در بسته بندی تک نفره تازه و مقوی با قیمت عمده کلیک کنید
حدود ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا شربت با حرارت بالا بجوشه، سپس از روی حرارت بردارید اجازه دهید خنک بشه (غلظت شربت طبق ویدئو )
مرحله سوم
حالا نوبت به درست کردن بامیه هاست
ابتدا آرد را الک میکنیم و کنار میگذاریم .
قابلمه ای روی حرارت زیاد گذاشته کره و عسل را به آن اضافه میکنیم وقتی که آب از کناره ها شروع به جوشیدن کرد آرد را به یکباره اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
حدودا ۱۵ دقیقه باید همزدن خمیر را ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدستی درست شود.سپسخمیر را داخل کاسه ای منتقل کرده و اجازه میدهیم کمی خنک شود (نباید کامل سرد شود)
مرحله پنجم
با همزن برقی کمی خمیر را از هم باز میکنیم و وانیل و یک عدد تخم مرغ را اضافه میکنیم و دوباره با همزن مخلوط میکنیم در ادامه تخم مرغ دیگر را نیز اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم تا خمیر کامل چسبناک شود. اگر خمیر هنوز چسبناک نشده بود تخم مرغ سوم را داخل کاسه ای ریخته مخلوط میکنیم و نصف آن را اضافه میکنیم و دوباره با همزن مخلوط میکنیم.
خرید خرما در بسته بندی تک نفره تازه و مقوی با قیمت عمده کلیک کنید
وقتی که خمیر به پره های همزن چسبید و دیگه نتونستید اونو میکس کنید خمیر آماده است
مرحله ششم
داخل قیف، ماسوره دلخواه رو قرار بدین (از ماسوره ستاره و شکوفه در سایز های کوچک و بزرگ میتونین استفاده کنین). بهتره که برای بامیه از قیف پارچهای استفاده کنین؛ چون خمیر کمی سفته و احتمال پاره شدن قیف پلاستیکی هست.
اگه قیف پارچه ای در دسترستون نبود، از قیف پلاستیکی به صورت دو لایه استفاده کنین تا استحکامش بیشتر بشه. خمیر رو داخل قیف بریزین.
مرحله هفتم
داخل تابه، روغن مخصوص سرخ کردن بریزین. روغن بامیه، موقعی که بامیه ها رو داخلش میذارین، باید سرد باشه. بنابراین به کمک قیچی بامیه ها رو در اندازه دلخواه داخل روغن قیچی کنید. ( یعنی قیف رو فشار بدین تا خمیر بیرون بیاد و به طول دلخواه قیچی کنین)
سر قیچی رو هر از گاهی به روغن داخل تابه بزنین تا به خمیر نچسبه!
مرحله هشتم
وقتی ظرف پر شد، اون رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا بامیه ها پف کنن و شروع به سرخ شدن کنن. هر از گاهی بامیهها رو تکون بدین و زیر و رو کنین تا یکدست شرخ بشن.توجه داشته باشیدحرارت را زیاد نکنید چون باعث میشه بامیه ها بسوزند و کامل مغز پخت نشود
بعد از اینکه بامیه ها کامل پخته شد آنها را داخل شربتی که از قبل آماده کرده بودیم به صورت داغ میریزیم اجازه بدین دو الی سه دقیقه بمونه بعد از شربت خارج کنین. سپس در طرف مورد نظر بچینید و با خلال بادام تزیین کنید .نوش جان