طرز تهیه حلوا هویج با آرد گندم:حلوای هویج یکی از انواع حلواهای ایرانی است که می توانیم به عنوان یک شیرینی خوشمزه و سنتی در مجالس و مناسبت های مذهبی مختلف به عنوان حلوای نذری سرو کنیم .
مواد اصلی حلوا آرد، روغن و شکر میباشد.
اما زمانی که مواد اصلی حلوا را با مواد دیگر ترکیب کنیم
می توانیم بسته به ذایقه مان انواع حلوا مانند : حلوا ارده، حلوا با شیره، حلوا گردویی، حلوای هویج و … را تهیه کنیم.
در این متن طرز تهیه حلوا هویجی به ساده ترین شکل را در نظر گرفته ایم و در ادامه روش تهیه آن را مرحله به مرحله می خوانیم.
مواد لازم :
هویج متوس | ۵۰۰ گرم حدود ۷ عدد |
شکر | ۳۰۰ گرم ۱/۵ لیوان |
آب | ۱۰۰ گرم۱/۲ لیوان |
گلاب | ۱۰۰ گرم۱/۲ لیوان |
آرد | ۱۵۰ گرم یک و یک پنجم لیوان |
روغن | ۱۳۰ گرم ۲/۳ لیوان |
زعفران دمکرده | ۲ ق غ |
پودر هل | نوک ق م |
طرز تهیه حلوا هویج با آرد گندم :
هویج ها رو پوست بگیرید با مقداری اب بذارید بپزه و اب اضافش رو بریزید دور
هویج های پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید و شکر و آب و گلاب را بهش اضافه کنید و مخلوط کنید .این مخلوط را کنار بگذارید .
آرد داخل تابه با حرارت خیلی کم تفت بدید مدام باید هم بزنید تا ته نگیره حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
بهتره که آرد زیاد تغییر رنگ نده بعد آرد را ازتابه خارج کنید و روغن رو داخل تابه بریزید
آرد را الک کنید . (اگه ارد و الک نکنید بعدا گلوله میشه) و به روغن اضافه کنید .
یک دقیقه ی دیگه هم تفت بدید و بعد مخلوط هویج رو طی دوسه مرحله اضافه کنید و هربار هم بزنید .
خرید آنلاین ترشی تک نفره با بهترین قیمت مخصوص مهمانی ها و مجالس کلیک کنید .
زعفران و پودر هل را در حین هم زدن مواد اضافه کنید .
ممکنه اول حلواتون شل به نظر برسه اما بعد از ۵ الی ۶ دقیقه که روی حرارت کم هم زدید ،حلواتون اماده میشه
میتونید داخل دیس بکشید یا داخل نون تارت ماسوره بزنید
اگه از قیف یک بار مصرف استفاده کردید از دو تا قیف استفاده کنید و سر قیف را کم قیچی کنید که قیف پاره نشه.
نکته حلوای هویجی:
اگه دوست دارید حلواتون چرب و چیلی بشه میتونید میزان روغن رو ۱۶۰ گرم بریزید
ولی باید شکر رو هم افزایش بدید و میزانش رو ۳۵۰ گرم بریزید ولی این میزان متعادل هست.
پودر هل زیاد نریزید که حلواتون تلخ میشه