طرز تهیه کوفته ریزه: کوفته ریزه یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل سنتی ایرانی است. که خیلی سریع هم آماده میشه .
کوفته ریزه یا کوفته قلقلی به روش های مختلفی تهیه میشود .
این غذای خوشمزه و مقوی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص و زرشک درست میشود.
خرید ترشی تک نفره مخصوص مهمانی ها و مجالس با قیمت عالی کلیک کنید .
به دلخواه میتوانید از سبزی خشک و غوره نیز داخل این غذا استفاده کنید .
کوفته ریزه را میتوانید هم به عنوان غذای اصلی و هم با برنج یا نان سرو کنید.
به دلخواه میتوانید از سبزی های معطر و غوره نیز داخل این غذا استفاده کنید .
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده
۲ عدد
جعفری ساطوری شده
۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر
۱/۲قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
۱/۲قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس کوفته :
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سر پر
آب لیموی تازه ۲ ق غذاخوری
زرشک ۲ قاشق غ
پودر زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چ
شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ پیمانه
مرحله اول :
ابتدا پیازها را رنده میکنیم (بهتر است با رنده ریز رنده شود ) و کامل آب آن را میگیریم .جعفری ها را خرد میکنیم سپس پیاز و جعفری به همراه فلفل سیاه و پودر سیر را به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم .
برای سفارش آنلاین ترشی تک نفره از سُنَّت کالا، بزرگترین فروشگاه ترشی کلیک کنید .
مرحله دوم :
گوشت را ورز میدهیم تا کاملا همه ی مواد با هم مخلوط شود .
مرحله سوم:
روی ظرف گوشت را بپوشانید و به مدت بیست دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند .و منسجم بشوند .
مرحله چهارم :
در این مرحله شروع به درست کردن کوفته ها با دست میکنیم .سعی کنید کوفته ها نه زیاد درشت ، نه زیاد ریز باشند.
مرحله پنجم :
کوفته ریزه هایی که آماده کردیم را داخل ماهیتابه کامل سرخ میکنیم و کنار میگذاریم .
مرحله ششم :
حالا نوبت آماده کردن سس کوفته ریزه است.
رب را داخل قابلمه حاوی روغن تفت میدهیم سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . ۱ پیمانه آب و کمی نمک اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی سُنَّت کالا
مرحله هفتم :
زرشک و کوفته ریزه ها را به قابلمه سس اضافه میکنیم. کمی آبلیمو نیز میریزیم و درب قابلمه را بسته با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه کامل پخته شود و جا بیفتد .
مرحله هشتم :
بعد از نیم ساعت حرارت را خاموش کرده و شکر را اضافه و مخلوط میکنیم .کوفته ها را در ظرف سرو کشیده و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان
نکته :
در صورت دلخواه میتوانید شکر را حذف کنید که در این صورت کوفته ریزه شما طعم ترش تری میگیرد .
بهتر است برای تهیه کوفته ریزه از آرد نخودچی یا هرنوع پودر سوخاری استفاده نکنید چون هم باعث سفت شدن کوفته ریزه ها میشود هم از خوشمزگی این غذا کم میکند .
اضافه کردن سیر، سبزیجات خرد شده، فلفل دلمه ای و قارچ به سس کوفته ریزه کاملا دلبخواهی است و طعم ویژه ای به آن میدهد.
خرید زیتون تک نفره سُنَّت مناسب مهمانی ها و مجالس شما
در صورت تمایل برای اضافه کردن دیگر سبزیجات معطر مانند گشنیز، نعناع و .. ، سبزی معطر را همراه با جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید، سپس به مایه کوفته اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید.
برای تهیه سس می توانید از گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
سعی کنید به اندازه کافی روغن بریزید تا کوفته ریزه شما بیش از حد چرب نشود.