روش جادویی نگهداری سیر خام طرز نگهداری سیر خام شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در فصلی از سال بخواهید غذایی با سیر تازه درست کنید ولی در دسترس نباشد.
روشهایی برای نگه داری سیر هست که زیاد کاربردی نیست چون اگر برای مدت زمان زیادی سیر در بوته وفضای آشپزخانه نگهداری کنید ممکن است جوانه بزند و سبز شود و غیر قابل استفاده بشود .
روش دیگرنگهداری سیر، فریز کردن است که در این روش نیز بعد از خارج کردن حبه های سیر از فریزر سیرها شل شده و تازگی خود را از دست میدهد .
روش دیگر نگهداری سیر ،خشک کردن و پودر کردن سیر است که این روش هم دردسرهای خودشو داره اما قابل اجراست.
مواد لازم: طرز نگهداری سیر خام
سیر پوست کنده(برای بار اول زیاد درست نکنید فقط امتحانی اگه خوشتون اومد دوباره درست کنید)
سه تا چهار عدد فندق برای خوش طعم و عطر شدن
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
روغن سرخ کردنی
طریقه آماده سازی و نگهداری سیر خام
سیرها را شسته و کاملا خشک کرده و رنده کنید فقط نباید پوره باشه رنده درشت بشود.
فندق هارو هم در مخلوط کن ریخته سپس به سیرها اضافه کنید.
طرز تهیه سیر ترشی سفید مرواریدی حبه ای بدون بو را بخوانید
درون بطری شیشه ای تمیز و کاملا خشک بریزید و روغن سرخ کردنی اضافه کنید هم بزنید و دربش رو محکم ببندین و در یخچال نگهداری کنید .
سه روز بعد باز کنید و استفاده کنید تا یکماه درون یخچال قابل مصرف است .
امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید .
۲ دیدگاه
ممنون از این ترفند
خوشحالم که مفید بوده