اشتباه رایج در آشپزی:همه ی ما ممکن است نادانسته اشتباهاتی در پخت غذا انجام بدهیم .
ممکن است به نظر برسد که این اشتباهات بسیار کوچک هستند و در طعم و رنگ غذاهای ما تاثیری ندارند.
ولی باید بگویم که اینگونه نیست ,بلکه برعکس , این نکات کوچک میتواند در طعم و رنگ غذای شما تاثیر به سزایی داشته باشد پس در ادامه به این نکات میپردازیم.
فهرست موضوعات این صفحه
1-اضافه نکردن چاشنی ترش
اولین اشتباه رایج در میان آشپزها اضافه نکردن مواد غذایی اسیدی به غذاست.
مقدار کمی آب لیمو ترش یا سرکه زندگی را به ظرف غذای شما می آورد .
ترکیبات اسیدی از جمله آب لیمو باعث شکسته شدن کلاژن در گوشت های دیرپز می شود و زمان طبخ آن را پایین می آورد.
آب لیمو ترش، سرکه، ماست و گوجه از جمله مواد غذایی اسیدی هستند.
2-ادویه نزدن به غذا
دومین چیزی که میتوان به آن اشاره کرد استفاده درست و کافی از ادویه جات در هنگام طبخ غذا است.
غذاهایی که در رستوران می خوریم به این خاطر خوشمزه هستند که مقدار زیادی ادویه دارند و این ادویه ها در مرحله مناسب به غذا اضافه می شوند.
نمک بهترین طعم دهنده غذاست.
با این حال بسیاری از مردم آن را در مراحل پایانی به غذای خود اضافه می کنند و در نتیجه نمک به عمق غذاهایشان نفوذ نمی کند.
در برخی غذاها مانند پاستا، سبزیجات سبز رنگ و گوشت باید از همان ابتدا نمک و ادویه را اضافه کرد.
با این کار طعم غذا بهبود قابل توجهی پیدا میکند، گوشت به خوبی نرم می شود و شیرینی سبزیجات نیز بهتر خودش را نمایان می کند.
3- استراحت ندادن به گوشت
استراحت دادن به گوشت بعد از طبخ آن بافت ماهیچه ای آن را شل می کند و باعث می شود که آب گوشت مجددا به داخل آن برگردد تا در نهایت غذای شما آبدارتر شود و طعم بهتری داشته باشد.
قانون کلی این است که نصف مدت زمان پخت را به گوشت استراحت بدهید.
فقط با یک کلیک ترشی محلی با تخفیف ویژه بخر .
4- پر کردن بیش از اندازه تابه
اغلب ما آشپزی با عجله را تجربه کرده ایم اما باید در نظر داشت که در این مواقع از قراردادن یکباره حجم زیاد مواد غذایی در تابه و شلوغ کردن بیش از اندازه آن خودداری کرد.
با این کار غذای شما بخارپز می شود و به جای آنکه شکلی ترد و کاراملی پیدا کند مرطوب و رنگ پریده به نظر می رسد.
در عوض توصیه می شود که حرارت را به صورت یکنواخت به تمام بخش های تابه برسانید تا مطمئن شوید که گوشت و سبزیجات به شکل یکدست پخته می شوند.
دیگر اشتباهات رایج در آشپزی
۵- سوزاندن سیر
شاید برایتان جالب باشد که سیر تنها به ۳۰ ثانیه برای طبخ نیاز دارد.
در حالی که پیاز، کرفس و هویج مواد غذایی سختی به شمار می روند
و به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند سیر اینطور نیست و در کمترین زمان پخته می شود.
۶- استفاده نکردن از روغن های با کیفیت به مقدار لازم
در نهایت توصیه ما این است که از مقدار کافی چربی های با کیفیت بالا در غذاهای خود استفاده کنید
و فرقی ندارد که سوپ می پزید یا کیک یا هر غذای دیگری. توصیه ما استفاده از روغن زیتون یا روغن کنجد میباشد.
وجود روغن های با کیفیت تر ,نرمی خاصی به غذاهایی که درست میکنید میدهد.
که با نیم قرن تجربه در تولید و فروش انواع ترشی جات شوری جات و دسر و دورچین غذا
انواع زیتون سیر خیارشور مخصوص سفره ها رستوران ها، فست فود ها، سلف های غذا خوری
بصورت مستقیم از درب کارخانه و تحویل آنی خرید ترشی عمده به آسان ترین و راحترین روش ممکن با تخفیفات ویژه.
۳ دیدگاه
عالی!
بسیار مفید
خوشحالیم که مفید بوده