بهترین روش طرز تهیه مربای توت سفید: مربای توت سفید یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود.
همچنین توت سفید یکی از میوه های خوشمزه ای است که دارای مواد معدنی فراوانی بوده و ویتامین های A، B و C را دارا می باشد.
شما می توانید تا فصل توت سفید هست این مربا خوشمزه را با این میوه پر فایده و پر خواص تهیه کنید.
برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه مربای توت سفید در ادامه با مجله غذایی سُنَّت همراه باشید.
مواد لازم مربای توت سفید
توت سفید | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۱ لیوان |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ پنس |
خلال پسته | برای تزیین |
بهترین روش طرز تهیه مربای توت سفید
مرحله اول
برای تهیه مربای توت سفید خوشمزه و مخصوص بهتر است از توت های درشت و نیمه رسیده استفاده شود، زیرا اگر از توت های رسیده استفاده کنید پس از پخت له می شود. ابتدا توت های را تمیز می کنیم و می شوییم.
مرحله دوم
در این مرحله توت ها را آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان به طور کامل برود. در ادامه توت ها را به صورت لایه ای داخل یک قابلمه مناسب و جادار می ریزیم و بین هر لایه توت مقداری شکر به صورت پخش می پاشیم.
مرحله سوم
سپس در ب قابلمه را می گذاریم یا روی آن یک بشقاب قرار می دهیم، سپس قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا توت ها آب بیندازند. پس از گذشت ۱۲ ساعت که توت ها آب انداخت، قابلمه را از یخچال خارج می کنیم.
خرید خرمای تازه در بسته بندی مخصوص یک نفر ،مقوی و خوشمزه به صورت آنلاین فقط کلیک کنید
مرحله چهارم
در مرحله بعدی ۱ لیوان آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم می کنیم و کف های روی آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم تا مربا در پایان پخت شفاف شود.
مرحله پنجم
صبر می کنیم تا مربا به غلظت کافی برسد سپس آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. برای اینکه متوجه شویم مربا قوام امده است باید غلظت آن پس از سرد شدن شبیه به عسل باشد و وقتی یک قطره از شهد مربای خنک شده را بین دو انگشت قرار می دهیم کش بیاید.
مرحله ششم
پس از اینکه غلظت مربا به حد کافی رسید وانیل را اضافه کرده و حرارت زیر مربا را خاموش می کنیم. اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط خنک شود سپس در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات کلیدی در تهیه مربای توت سفید
به جای استفاده از وانیل میتوانید از هل نیز استفاده کنید .
به دلخواه میتوانید کمی زعفران نیز به مربا اضافه کنید .
برخی خواص توت سفید
ضد درد، ضد پیری، ضد باکتری، ضد التهاب، آنتیاکسیدان، ضد تب، خنثیکننده رادیکالهای آزاد، ضد سرطان خون، ضد اسپاسم، معرق، ادرارآور، کاهشدهنده قند خون، پایینآورنده فشار خون، ملین، خلطآور، قارچکش، مسهل، شیرافزا، مسکن و کرمکش.