طرز تهیه ترشی چاقاله هلو سُنَّت یکی از اون ترشی های خوشمزس که باید حتما یکبار امتحانش کنید.
ترشی چاقاله هلو اسلایس سُنَّت یک پیشنهاد ویژه برای همه ی کسانی است که عاشق ترشی هستند. از دست ندید این تجربه ی خوشمزه و دوست داشتنی را.
ترشی چاقاله هلو علاوه بر اینکه یک همراه غذای خوشمزه است یک پیشنهاد خوب برای دورچین غذاها در مهمانی ها، جشن ها یا رستوران ها و مجموعه های غذایی است.
یک غذای خوشمزه با یک ظاهر دلچسب و وسوسه انگیز با دورچین غذاهای خوشمزه و لذیذ سُنَّت، دیگه چی بهتر از این!!!
مواد اولیه ی مرغوب ترشیجات سُنَّت
ترشی چاقاله هلو سُنَّت تشکیل شده از چاقاله هلو، ادویه جات (زردچوبه، دارچین، هل و تخم گشنیز)، سرکه، نمک تصفیه شده و آب آشامیدنی. یک ترشی بی نظیر ، یک طعم به یاد ماندنی.
سُنَّت کالا با تجربه ای بالغ بر دو دهه در زمینه ی تولید انواع ترشیجات و شور… محصولاتی با کیفیت و مقرون به صرفه را در انواع بسته بندی و وزن به بازار عرضه میکند. شما با مراجعه به سایت سنت کالا میتوانید در تنوع بی نظیری از مزه ها، کالای مورد نظر خود را یه صورت خرد یا عمده در وزن دلخواه انتخاب کرده و از تخفیفات خرید اینترنتی سُنَّت کالا بهرمند شوید.
سُنَّت کالا دنیای مزه های دوست داشتنی
منتظرتون هستیم
sonnatkala.ir
و اما طرز تهیه یک ترشی چاقاله هلو ساده و خوشمزه :
مواد لازم:
چاقاله هلو: 1یک کیلوگرم
فلفل سوزنی تند: 2دو عدد
سرکه: 2دو لیوان
آب: 4چهار لیوان
زردچوبه: 1یک قاشق چایخوری
نمک: 2دو قاشق غذا خوری
سیر: به مقدار کافی
سبزی ترشی (نعنا، ترخون، گشنیز): به مقدار کافی
طرز تهیه ترشی چاقاله هلو:
در ابتدا چاقاله ها را داخل مخلوط آب نمک قرار میدهیم و با دست روی چاقاله ها میکشیم که پرزهای آن تا حدی کم شود. پس از شستشو تمیز چاقاله ها، آنها را در آبکش قرار می دهیم تا آب آنها کامل خارج شود.
در یک ظرف بزرگ مخلوط آب و سرکه و نمک را میریزیم و روی شعله قرار داده تا جوش بیاید. در حین جوش خوردن زردچوبه را اضافه کنید و پس از مدتی شعله را خاموش کنید.( اضافه کردن زردچوبه دلخواه است.)
نکته: اگر طعم ترشی چاقاله را ترش دوست دارید میتوانید از میزان نمک آن کم کنید، اما اگر نمک را خیلی کم استفاده کنید ترشی چاقاله هلو حالت تردی خود را از دست می دهد و شل می شود.
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
چاقاله ها را اسلایس میکنیم و به همراه سیر و فلفل ها داخل ظرف تمیزی ریخته و روی آن سبزیجات را قرار میدهیم سپس مخلوط آب و سرکه و نمک خنک شده را درون شیشه میریزیم به صورتی که روی مواد را بپوشاند.
در شیشه را محکم میبندیم و در مکانی خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری میکنیم. پس از یک هفته ترشی چاقاله را داخل یخچال قرار میدهیم. ترشی بعد از دو هفته قابل استفاده است. نوش جان
ترشیجات و شور سُنَّت با استفاده از مرغوبترین مواد اولیه و رعایت استاندارد ها در خط تولید، محصولاتی مرغوب را برای استفاده ی آسان شما عزیزان به بازار عرضه کرده است. شما با مراجعه به سایت سُنَّت کالا میتوانید بدون هیچ واسطه ای و با قیمتی عالی محصولات مورد نظر خود را در تنوع بینظیری از ترشیجات، شور و…به صورت عمده و جزء تهیه کنید.