آموزش غذای ترکیه ای طرز تهیه لاهماجون: اگه شما هم از غذاهای تکراری خسته شدین و دنبال یه غذای متفاوت و خوشمزه میگردید جای درستی اومدید.
پس با ما همراه باشید با دستور پخت لهماجون (یا پیتزا ترکی)
فهرست موضوعات این صفحه
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
مواد لازم برای پخت لهماجون
برای مواد داخلی:
2 عدد فلفل قرمز
3 عدد فلفل سبز
2 پیازچه متوسط
1 دسته جعفری
2 گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب چیلی
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
1 ق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 ق چ نمک
1 قاشق چ روغن
1/4 قاشق چای خوری آب
500 گرم گوشت چرخ شده
برای خمیر:
2 فنجان آب
آرد 5 پیمانه
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز
(این مقدار مواد برای 10 عدد لهماجون میباشد شما میتوانید به دلخواه میزان مواد را ضرب یا تقسیم کنید و تعدادلهماجون بیشتر یا کم تری درست کنید )
چگونه مواد داخل لهماجون را درست کنیم؟
در یک غذاساز ، همه مواد لازم به جز ادویه جات ، رب گوجه فرنگی ، روغن و گوشت چرخ کرده را ریخته و بیرون بیاورید. جعفری را آخر اضافه کنید.
ادویه ها ، رب گوجه فرنگی و روغن را به ملاتی که در یک کاسه بزرگ ریخته اید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب ورز دهید ، برای خوشمزه بودن لهماجون، ملات شما باید قوام خوبی داشته باشد.
اگر به اندازه کافی رقیق نیست ، می توانید مقداری آب اضافه کنید.
در حالی که ملات شما در حال استراحت است ، شروع به ساختن خمیر خود کنید.
خرید انواع ترشی در طعم های مختلف در بزرگترین فروشگاه آنلاین ترشی کشور کلیک کنید
آب را در یک کاسه بریزید ، نمک و شکر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید.
آرد را به تدریج به آب اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر متوسط سختی بدست آورید.
وقتی خمیرتان به سختی متوسط رسید ، آن را از روی پیشخوان بردارید و حداقل 5 دقیقه دیگر ورز دهید.
خمیر را به شکل یک استوانه در آورید و آن را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.
برای تهیه لهماجون های هم اندازه باید وزن خمیر شما برابر باشد.
خمیرها را با اندازه یکسان با یک پارچه آشپزخانه کمی مرطوب بپوشانید و بگذارید حداقل 1 ساعت بمانند.
پخت لهماجون :
در این فاصله فر خود را با فن در دمای 250 درجه روشن کنید و به خوبی گرم کنید.
با پاشیدن مقداری آرد روی پیشخوان آشپزخانه ، گلوله های خمیر خود را یکی یکی شروع به غلتاندن کنید. سعی کنید خمیرتان را تا حد ممکن نازک کنید.
مواد داخل لهماجون را روی خمیر نازک شده و حتی ، روی لبه ها نیز پهن کنید.
مطمئن شوید ملات شما آبکی است. جاهای خالی را کاملا پر کنید.
لهماجون را روی کاغذ روغنی بگذارید. آن را با کاغذ روغنی ته فر که قبلاً با فن تا 250 درجه گرم کرده اید ، قرار دهید.
بسته به عملکرد اجاق گاز ، می توانید هر لهماجون را به مدت 7-10 دقیقه بپزید.
سپس آن را بیرون آورده و گرم سرو کنید.
نکته مهم آموزش غذای ترکیه ای لهماجون:
خمیر نان لهماجون را نه زیاد نازک نه زیاد ضخیم بگیرید .
در پخت دقت کنید که نان شما زیاد خشک نشود .
مواد روی نان نباید زیاد سفت یا زیاد شل باشد .
ناگفته نماند که خوشمزگی این غذا با ترشی و سبزی بسیار بیشتر خواهد شد .
نوش جان
خرید انواع ترشی در بسته بندی تک نفره با طعمی بی نظیر مناسب مهمانی ها و مجالس از بزرگترین فروشگاه ترشی کشور کلیک کنید .